Max96 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 lidi. mám AC Blooodlines a potřebuju obejít update na 6,00...na warezu byl nejaky programek, ale ja se radeji obratim na odborniky.. JDE TO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ne.. co máš za FW v PSP? CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Max96 Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 na ...mám FW 5,51... (škoda že na to není flash ani nic jiného...) jinak PSP 3004...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ne, máš OFW, takže jestli chceš hrát tak budeš muset udělat update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 No tak to ti může bejt celkem jedno, jestli updatneš... zatím není na obzoru žádnej exploit, který by umořnil ISO hry pro 5.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 No tak to ti může bejt celkem jedno, jestli updatneš... zatím není na obzoru žádnej exploit, který by umořnil ISO hry pro 5.51 Ani nebude do konce roku na 1000procent Xd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no myslim že do 2 dnů fakt nebude a to kdy bude nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Max96
lidi. mám AC Blooodlines a potřebuju obejít update na 6,00...na warezu byl nejaky programek, ale ja se radeji obratim na odborniky..
JDE TO?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.