MaekyCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Zdarec, sem pište kde je dobré stahovat a nejlépe zadarmo,já jedu placenej CZShare ale tam sem zatím nabízel jen Assassins Creed 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nabizel si AC 2 ? nechapu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 No , kto vie na čo je toto fórum :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nabizel si AC 2 ? nechapu ? *kde se zatím nabízel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 tady na fore mas hafo odkazu na czshare Edit : treba tady http://console-forum.net/showthread.php?t=43672 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 tady na foru máš poměrně dost odkazů na stahování... a když už si něco platíš tak nejlépe RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nj RS je hezký ale ne pro někoho kdo nemá kreditku a účet na paypalu jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nj RS je hezký ale ne pro někoho kdo nemá kreditku a účet na paypalu jako já tak muzes treba rapidzasms.cz nebo sou sprostredkovatelsky stranky kde platis v korunach myslim ze to de i pres sms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 ja stahuju vyhradne tady www.torrentleech.cz edit:jo rapidzasms se plati smskama a muzes tahat z vice serveru nez jen z RS .. ja taham torrenty zadara rychlosti 2mb/s takze si neni na co stezovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 MaekyCZ http://console-forum.net/showthread.php?t=59131 Jinak nejvíc je samozřejmě na RS... stahovat se dá vlastně kdekoliv.. i zde na fóru najdeš vždy spoustu odkazů na hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 nj RS je hezký ale ne pro někoho kdo nemá kreditku a účet na paypalu jako já cvaknito.sk ;) Dúfam že to není reklama .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 btw když už jsem nakousl AC2 dá se hrát přes Livko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 btw když už jsem nakousl AC2 dá se hrát přes Livko??? Skús dať v menu Yčko .. to je Uplay .. neviem čo to je , ale možno to je cez net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 btw když už jsem nakousl AC2 dá se hrát přes Livko??? jestli mas flash dostanes ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Uplay je sluzba kde v nake hre ktera podpuruje Uplay zbiras body a za ty body si kupujes treba novou mapu do assasina , oblek Altaira , Specialni themu na dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 už týden kalim na Livku s Yakuzou a mam flash :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 už týden kalim na Livku s Yakuzou a mam flash :-) tak treba budes jeden ze stastlivcu ale podle me ti to dlouho nevydrzi :D ale gl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 už sosam Prototype..ujde ta hra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jj ma orig je docela good pařba (prototype) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy.04 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Prosím tě jak tam stahuješ smiling mě to nejde vložim to do utorrentu a prostě to nestahuje? pls jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Prosím tě jak tam stahuješ smiling mě to nejde vložim to do utorrentu a prostě to nestahuje? pls jak na to? jo no mě to taky netáhne vždy to zčervená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 share-rapid : rychlost,cena,spolehlivost ;) Posles SMS 99Kč a máš tam 99GB myslim ze kdyz za origo bys dal 1200Kč tak tech zhruba 8 Kč te nezabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 share-rapid : akce do 15.1. 700 GB za 200 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tak treba budes jeden ze stastlivcu ale podle me ti to dlouho nevydrzi :D ale gl já taky hraju na live s flashem uz asi dva mesice a vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.