steelpeter Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Prosím Vás, poradte :-(..... Bratr ma psp 3000 jednoho dne mu tam odešla baterie : s baterii psp nefunguje jen s adapterem, v System setings v položce battery informatin je Charge level - Hours level - Power source - External Battery status - Prostě se PSP chovalo jako by tam baterie nebyla. Vzal jsem svoje PSP a vyndal baterku a dal ji do PSP bratra.. PSP normalně fungovalo a najednou po 10 minutách klek a to samý. Máme tedy s bratrem dvě baterie které nefungujou... (JAK JIM POMOCI) a jedno PSP ktere zřejmě ničí baterie. Prosím zda někdo netuší jak pomoci.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Reklamace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Reklamace..... Ok uděláme jedno PSP je v zaruce. Ale baterka není levná ... existuje nějaký formát baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jedine co muzes zkusit je dat ju trochu nahrat na topeni a pak ju dat nabijet do toho funkcniho psp. pokud se chytne, si v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 dej ho reklamovat a at ti daji nove nebo at hraje přes nabijecku. Ta baterka nejde uz ani v jednom psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jedine co muzes zkusit je dat ju trochu nahrat na topeni a pak ju dat nabijet do toho funkcniho psp. pokud se chytne, si v pohode. To jsem vše bezuspěšně zkoušel na první baterii, i jsem ji rozebral , pouštěl tam napětí, i jsem ho tam pouštěl obracene. Prostě je v baterce šváb na kterem je asi nejaký program který ted zamezuje pruchodu tomu napětí. Nejde o mechanickou zavadu si myslím... To teplo atd.. nema smysl. Potřebuji toho švaba v baterii nejak restartnout / přehrát... jo tak tedy kdyby se někomu stalo něco podobného tak POZOR, než budete měnit baterii.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 tos to s tim nic neudelas... vem psp s tou baterkou ktera neni rozebirana a posli to na reklamaci... a druhou baterku kup s dilu v bazaru co bude nekdo prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 děkuji vám za odpovědi, za rady. Udělám to tak!!! Ten bazar budu sledovat.. Neoriginal baterie prý stojí za prd... Je to pravda? Mám vzít jen original?? Nebo máte někdo dobre zkušenosti i s neoriginalem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 děkuji vám za odpovědi, za rady. Udělám to tak!!! Ten bazar budu sledovat.. Neoriginal baterie prý stojí za prd... Je to pravda? Mám vzít jen original?? Nebo máte někdo dobre zkušenosti i s neoriginalem? neoriginal stoji za totalni hovno to neber :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Pokud na tom PSP mas fw =<5.03 nebo pokud je dokonce flashnute plnohodnotnym CFW, tak bych to na reklamaci rozhodne nedaval. Neorigo baterie jsou sice shity, ale v tomhle pripade mohou vydrzet vice, jelikoz jsou delane vetsinou opravdu jednoduseji, nez originalni, takze je mensi sance, ze se takto hned zkazi (nemaji prepisovatelnou EEPROMku, elektronika uvnitr je jednoduzsi atd. -> mohlo by to byt odolnejsi a mohlo by to v tom PSP ustat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
steelpeter
Prosím Vás, poradte :-(.....
Bratr ma psp 3000 jednoho dne mu tam odešla baterie : s baterii psp nefunguje jen s adapterem, v System setings v položce battery informatin je
Charge level -
Hours level -
Power source - External
Battery status -
Prostě se PSP chovalo jako by tam baterie nebyla.
Vzal jsem svoje PSP a vyndal baterku a dal ji do PSP bratra.. PSP normalně fungovalo a najednou po 10 minutách klek a to samý.
Máme tedy s bratrem dvě baterie které nefungujou... (JAK JIM POMOCI) a jedno PSP ktere zřejmě ničí baterie.
Prosím zda někdo netuší jak pomoci.... Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.