Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Druha baterie mrtvá... POMOC

Otázka

Odesláno

Prosím Vás, poradte :-(.....

Bratr ma psp 3000 jednoho dne mu tam odešla baterie : s baterii psp nefunguje jen s adapterem, v System setings v položce battery informatin je

Charge level -

Hours level -

Power source - External

Battery status -

Prostě se PSP chovalo jako by tam baterie nebyla.

Vzal jsem svoje PSP a vyndal baterku a dal ji do PSP bratra.. PSP normalně fungovalo a najednou po 10 minutách klek a to samý.

Máme tedy s bratrem dvě baterie které nefungujou... (JAK JIM POMOCI) a jedno PSP ktere zřejmě ničí baterie.

Prosím zda někdo netuší jak pomoci.... Díky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
jedine co muzes zkusit je dat ju trochu nahrat na topeni a pak ju dat nabijet do toho funkcniho psp. pokud se chytne, si v pohode.

To jsem vše bezuspěšně zkoušel na první baterii, i jsem ji rozebral , pouštěl tam napětí, i jsem ho tam pouštěl obracene. Prostě je v baterce šváb na kterem je asi nejaký program který ted zamezuje pruchodu tomu napětí. Nejde o mechanickou zavadu si myslím... To teplo atd.. nema smysl. Potřebuji toho švaba v baterii nejak restartnout / přehrát...

jo tak tedy kdyby se někomu stalo něco podobného tak POZOR, než budete měnit baterii....

• 0
Odesláno

Pokud na tom PSP mas fw =<5.03 nebo pokud je dokonce flashnute plnohodnotnym CFW, tak bych to na reklamaci rozhodne nedaval.

Neorigo baterie jsou sice shity, ale v tomhle pripade mohou vydrzet vice, jelikoz jsou delane vetsinou opravdu jednoduseji, nez originalni, takze je mensi sance, ze se takto hned zkazi (nemaji prepisovatelnou EEPROMku, elektronika uvnitr je jednoduzsi atd. -> mohlo by to byt odolnejsi a mohlo by to v tom PSP ustat).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu