Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 242
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravim,

pokud mi to do xboxu pujde, ma cenu to tam davat? Na live nechodim... takze tak o nic neprijdu. Ale cetl sem, ze se nektere hry sekaji... Resp. se sekaji jen treba pri hrani z HDD pres nejakej loader? Nikde jsem nenasel jak to funguje...

Jestli se:

- Vse pousti pres nejaky to XEXmenu (a pak to jede i z HDD bez DVD)

- nebo se hra da pustit i normalne (jako by tam XBREBOOT nebyl) normalne s DVD v mechanice...

Diky za info

Ondra

Odesláno
Zdravim,

pokud mi to do xboxu pujde, ma cenu to tam davat? Na live nechodim... takze tak o nic neprijdu. Ale cetl sem, ze se nektere hry sekaji... Resp. se sekaji jen treba pri hrani z HDD pres nejakej loader? Nikde jsem nenasel jak to funguje...

Jestli se:

- Vse pousti pres nejaky to XEXmenu (a pak to jede i z HDD bez DVD)

- nebo se hra da pustit i normalne (jako by tam XBREBOOT nebyl) normalne s DVD v mechanice...

Diky za info

Ondra

urcite se to vyplati ma to hodně výhod oproti flashi (pro mne je to blbost jelikož bych se rád připojil na live)

a sekání her nebude až zas tak zásadní problém děje se to výjmečně

a ano jde to pustit i z DVD mechaniky

Odesláno

Muze mi tu nekdo poradit jak propojit ten blbej box s peckem abych mohl na box s XBR tahat hry z pc?Mam v kompu jen jendu sitovku.

momentalne to mam takto:

PC

IP - 192.168.0.1

maska - 255.255.255.0

vychozi brana a DN : nic

box

IP: 192.168.0.10

maska - 255.255.255.0

vychozi brana - 192.168.0.1

dnska: nic

z pec na konzooli nepignu ani omylem , FW mam vyplej a pri testu conektu mi to projede do networku a z networku do PC uz je cervenej kriz...heelp me :)

A nejake info jak se udela z z trial verze full?Nikde jsem postupy nejak nenasel.Diky vsem kdo pomuze

Odesláno

mam 2 kompy :)takze kablik neprehauzju :)tak poradte co s temi dns :))) mam je u xka nastaveny na autoamatic.Myslel sem ze branu neni trba nastavvat u PC kdyz na nem nebezi net atd podle navodu sem to teda nikde nevidel tak zkousim mistry na forku consolich aby mi to pomohli rozhybat:)

A jeste jeden dotaz je mozne mit s XBR v dashi avatary ?

Odesláno

V dnešní máš už minimální šanci koupit takový Xbox v obchodě. Poslední kusy, na kterých to šlo se vyráběly někdy v červnu 2009. Takže možná nějakou starší na inzerát, ale zde se dobře optej, co s tím ten člověk dělal. Pokud chodil na Live, tak bude nejspíš mít updatlý Dash a tím pádem možnost XBR už nemá. Nejjistější možnost je na inzerátech už shánět konzoli s XBR, rovnou upravenou.

Co by ještě _možná_ šlo, je zeptat se na Hrejte.cz. Já ale sám s tím obchodem zkušenosti nemám, takže hodně bez záruky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu