Anubis1 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Mam dotaz s tim Xenonem. Ja jsem nasel zapojeni toto. Podle kteryho to teda muzu udelat at neco nepokazim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 http://www.se7ensins.com/forums/topic/108432-how-to-do-the-jtag-hackdump-nandxell/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Tak kabel hotov a pripajeno do Xboxe. Dnes uz na to nemam cas, tak zitra to spustim dle navodu a dej se vule bozi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Jeste dotaz. Pokud mam dash 8955 tak to mam vycist, nebo az po updatu na ten posledni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Pokud mas Dash 8955 tak jsi v prd... :-) nemusis to ani vycitat, nepujde ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Nekde jsem cet ze to snad s tim 9199 uz zase jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Nejde. To si pleteš možností instalace na HDD po banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 opravdu to jde, viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=90168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Pletes si pojem XBR a instalace her na hdd pro ty co dostali od MS ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Zdravim, pokud mi to do xboxu pujde, ma cenu to tam davat? Na live nechodim... takze tak o nic neprijdu. Ale cetl sem, ze se nektere hry sekaji... Resp. se sekaji jen treba pri hrani z HDD pres nejakej loader? Nikde jsem nenasel jak to funguje... Jestli se: - Vse pousti pres nejaky to XEXmenu (a pak to jede i z HDD bez DVD) - nebo se hra da pustit i normalne (jako by tam XBREBOOT nebyl) normalne s DVD v mechanice... Diky za info Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Tak kdyz uz jsem to mel pripojeny tak jsem to 4x vycetl, porovnal soubory a TC hlasi ze je vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Zdravim,pokud mi to do xboxu pujde, ma cenu to tam davat? Na live nechodim... takze tak o nic neprijdu. Ale cetl sem, ze se nektere hry sekaji... Resp. se sekaji jen treba pri hrani z HDD pres nejakej loader? Nikde jsem nenasel jak to funguje... Jestli se: - Vse pousti pres nejaky to XEXmenu (a pak to jede i z HDD bez DVD) - nebo se hra da pustit i normalne (jako by tam XBREBOOT nebyl) normalne s DVD v mechanice... Diky za info Ondra urcite se to vyplati ma to hodně výhod oproti flashi (pro mne je to blbost jelikož bych se rád připojil na live) a sekání her nebude až zas tak zásadní problém děje se to výjmečně a ano jde to pustit i z DVD mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Dobrý den. Prosim vás mám XBR, umím spustit hry si přes HDD ale nevím jak na instalovat kodeky aby mi šli filmy v avi. Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Muze mi tu nekdo poradit jak propojit ten blbej box s peckem abych mohl na box s XBR tahat hry z pc?Mam v kompu jen jendu sitovku. momentalne to mam takto: PC IP - 192.168.0.1 maska - 255.255.255.0 vychozi brana a DN : nic box IP: 192.168.0.10 maska - 255.255.255.0 vychozi brana - 192.168.0.1 dnska: nic z pec na konzooli nepignu ani omylem , FW mam vyplej a pri testu conektu mi to projede do networku a z networku do PC uz je cervenej kriz...heelp me :) A nejake info jak se udela z z trial verze full?Nikde jsem postupy nejak nenasel.Diky vsem kdo pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 To mas tedy zajimave nastaveny , ze nemas dns a ani branu :D Jak to chces propojit s jednou sitovkou ? to jako budes porad prehazovat kabl od netu a xka ? :roll: Kup si router prosimte , dneska to stoji par kacek a mas po starostech (pokud ho dovedes tedy nastavit) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 mam 2 kompy :)takze kablik neprehauzju :)tak poradte co s temi dns :))) mam je u xka nastaveny na autoamatic.Myslel sem ze branu neni trba nastavvat u PC kdyz na nem nebezi net atd podle navodu sem to teda nikde nevidel tak zkousim mistry na forku consolich aby mi to pomohli rozhybat:) A jeste jeden dotaz je mozne mit s XBR v dashi avatary ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemoning Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Zdravim chtěl bych se zeptat chci si kupovat xko a chci ho mít čistě na HDD jestli se dá zjistit ta verze na flasnuti pred koupi konzole? Chtel sem kupovat toto http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-super-elite-final-fantasy-xiii-edition-d157692.htm vubec ani nevím jak poznat jestli je to jasper nebo ty ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 IMO tahle konzole bude příliš nová na JTAG. Jasper verze to bude docela určitě, mám dojem, že se už ani jiné dnes nevyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemoning Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Aha a nevis kde poresit nejakou kde by mi sel ten XBreboot? cena na tom nezalezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 V dnešní máš už minimální šanci koupit takový Xbox v obchodě. Poslední kusy, na kterých to šlo se vyráběly někdy v červnu 2009. Takže možná nějakou starší na inzerát, ale zde se dobře optej, co s tím ten člověk dělal. Pokud chodil na Live, tak bude nejspíš mít updatlý Dash a tím pádem možnost XBR už nemá. Nejjistější možnost je na inzerátech už shánět konzoli s XBR, rovnou upravenou. Co by ještě _možná_ šlo, je zeptat se na Hrejte.cz. Já ale sám s tím obchodem zkušenosti nemám, takže hodně bez záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemoning Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Aha takze na co je ten HDD 250gb kdyz to nejde normalne pouzivat.Kdybych si ho koupil tak bych musel bud fleshnout romku nebo si kupovat orig. hry tim padem ten HDD ztraci ucel.Tj celkem podel. Na par inzeratu sem se dival ale zatim bez uspechu.Nevis jestli nekdy v budoucnu pujde XRB i na tyto verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Nikdo neví jak to bude v budoucnu ... HDD k Xku je pro instalovaní her z DVD, šetříš tim mechaniku, Xko se mín zahřívá a taky je mín hlučný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemoning Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Takže když si fleshnu romku tak budu moct vypalot stahle hry a ukladat je z dvd na HDD bo jdou jen original hry ukladat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 I pálený hry jdou, ale DVD musíš mít pořád v mechanice, jinak hru nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 tak ftp zprovzneno ted zda nekdo jeste neporadi jak udelat z arcadovek full verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.