Nanaki Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Zkus program YarisSwap. Ale většina arcade her, které se stahnou z netu už je upravená a běží rovnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 jak to je s udpaty nxe muzu si nahrat novy kdyz mam xbr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Pokud updatneš Dashboard, přijdeš o XBR i o možnost ho znovu vrátit. Proto se tohle opravdu vřele nedoporučuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Zkus program YarisSwap. Ale většina arcade her, které se stahnou z netu už je upravená a běží rovnou. jj, muzu potvrdit. Zatim vse co jsem stahl bylo FULL. Ale na overeni jsem pouzit XBLA-UNLOCKER a nebo XM360BETA01. Yaris swap mi nefungoval, nebo jsem ho nepochopil... PS:Nenarazil nekdo nekde na toto? G.I. JOE™ The Rise of Cobra™ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 A jak dostanu avatary do dashobardu misto toho stinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Prosba o radu: Nemate nekdo funkcni verzi programu MODIO? diky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 http://www.game-tuts.com/community/modio.php ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 http://www.game-tuts.com/community/modio.php ? Ten mi praveze nefunguje... hodi nejakou krpu pri startu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Mam WIN 7 Ultimate 32-bit a funguje ... co ti to píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicbas Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Já kráva blbej... tak sem právě prokousal timlhe tematem a zjistil sem, že má KUA smůlu. Box mám cca měsíc, fungl novej a mimoto, sem si i stahnul ten novej update, takže jestli dobře rozumim tomu všemu, co je tady napsaný sem v p...místnosti bez oken...:cry: Nebo se mejlim... doufám, že ano.....:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Jsi v místnosti bez oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicbas Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 :cry: já to tušil... i tak díky za odpověď.... jdu plakat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Poradite mi pls? Jak muzu postet arkadovky s XBREBOOTem z flashdisku? Vsude ctu mit je na partition3 atd.. (jako klasika na HDD), ale jak flashku zformatuju na tento format, kdyz jaksi nemam dash 9199 ktery ma podporu flashek... ale zase nema podporu XBREBOOT... Diky za radu Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Logicky, nijak. Jak správně víš, zatím není XBReboot pro Dash 9199. Zatím máme pouze ten minulý a ten to neumožňuje. Nezbývá, než počkat na update XBRebootu, nebo prostě použít HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Logicky, nijak. Jak správně víš, zatím není XBReboot pro Dash 9199. Zatím máme pouze ten minulý a ten to neumožňuje. Nezbývá, než počkat na update XBRebootu, nebo prostě použít HDD. To si nemyslim... na jinych forech to normalne funguje (i s verzi 8955). Takze jedine co me napada, si asi nechat zformatovat flashku u kamose, ktery ma 9199 abych tam mel ty potrebne partition... a treba to pak pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 To zkus, to by mě docela zajímalo. Jediné, co jsem našel já, je to, že to nefunguje. Šel by link na ty fóra, kde to jde? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Chlapi dalsi dotaz jak je to s kopirovanim hry na HDD co ma vic CD.Jak se to na hdd ma ulozit aby to po me nechtelo vlozit dasli CD apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tam záleží na konkrétní hře, jaké soubory jsou na discích. Pokud se jmenují jinak, jde to. Takový případ je třeba FFXIII, nebo ME2. Tam stačí nakopírovat vše do jedné složky a hrát. Ale pokud se soubory jmenují stejně (ale jsou jiné) je problém. Obvykle se to dá vyřešit tím, že se použije pro každé DVD vlastní složka. Ale tam se "měnit" disk bude, jen to půjde z gauče a nebude se muset vstávat. Ve většině se totiž hra před přechodem na další DVD uloží a pak se nahraje pozice. Ale třeba SO4 takhle nefunguje, tam se neukládá. Tam se to asi nepodaří vyřešit. Možná jako NXE2GOD, ale tím si vážně nejsem jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Jakej soft myslite je nejlepsi na rozbalovani a kopceni iso souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Na rozbalování používám Xbox Image Browser a na kopírování FlashFXP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Prosím, prosím. Do jakýho adresáře pres FTP si můžu nahrát MP3 a WMV. Mám strach, abych to nějak nepokur... a žádný MediaLibrary tam nemůžu najít. Chci docílit toho, aby mi LIPS vybíral mé MP3 z HDD a ne jenom z USB. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 No, taxem si s tím celý odpolko hrál a zjistil jsem, že je opravdu lepší to nechat na USB flash. Vrazil jsem totiž do XKA AudioCD a naripoval jsem ho. Na HDD se objevily soubory: 0000A 0000B 0000C - 0000F a pak 00010 00011 Bez přípony, zkoušel jsem je nahrát zpět do PC - nehraje ani když přidám .WMV .MP3 no možná je to .OGG :-D No prostě hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Zdravim mam xbox ktery je udelany pres tento bot takze muzu hrat stazene hry z netu, rovnou na xboxu, ale vubec nechapu jak(uz tam sou i stahle ale nevim kde je otevrit atd). Byl bych moc vdecny za nejaky navod tady nekde na foru, hledal sem ale nic sem nenasel. Predem diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Hlavní téma kdyžtak tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=78742 Nějaký hodný mod to pak určitě spojí. Samotný XBR je málo, ještě potřebuješ nějak hru spustit. K tomu je nejlepší použít XeXmenu. Ten se dá sehnat zde: http://xedev.xbins.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=13 Spouštět hry je pak jednoduché. Stáhneš ji, a buď vypálíš na DVD a necháš naistalovat přes XEXmenu, nebo rovnou v počítači rozbalíš (třeba pomocí Xbox Image Browseru) a pomocí FTP naházíš do Xboxu. Ale to je vše napsané v druhém linku, co jsem postoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Takze musim mit Xbox propojeny z pocitacem aby mi slo hru spustit ? Omlouvam se ale xbox mam po prve a silne to nechapu.... to XeXmenu si stahnu do kompu, propojim kabelem z xboxem a jedu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.