Nanaki Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Xexmenu je software pro Xbox, ne pro PC, takže se instaluje tam. Xbox nemusíš mít spojený s počítačem, psal jsem "vypalíš na DVD a instaluješ, nebo...". Takže ještě jednou: Xexmenu se naistaluje do Xboxu. Pak nějakým způsobem (DVD, nebo FTP) dostaneš hru na HDD v Xboxu. Pak už nebudeš potřebovat žádné DVD v mechanice, apod. IMO je ale FTP nejlepší způsob, proč pálit zbytečně, když nemusím? Záleží také na tom, zda máš flash, nebo ne. Pokud ne, mechanika nepřečte pálená DVD a budeš muset použít to FTP. Pokud ho máš, jde to klidně před DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Nemam ho flashnuty ... ale hry tam prej uz sou na HDD jejich tam asi 10 ale nedokazu je tam nikde najit v tom obycejnem xbox menu :D ani nevim estly tam to Xexmenu je treba jo, ale nevim jak ho spustim .....Ja chapu ze to musim mit propojeny ale spis nechapu jak tam spustim ty hry na tom Xku kdyz uz tam jsou, pres to xexmenu ? a to se zapina jak ? Btw:diky moc za rady ale sem fakt tupec asi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Ale nejsi, jen se v tom nevyznaš, to je celé. Je možné, že tam hry jsou v podobě "Games on Demand" neboli GOD. Pak se spustí přes "Game Library" v hlavní nabídce Dashboardu. Tam by případně byl i ten Xexmenu, pokud už ho máš. Já tedy moc GOD podobu her nepoužívám, mám připojený USB HDD, to mi přijde jako lepší možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 caute. chcem sa spytat ci mi viete ale urcite mi budete vediet poradit.chcel by som si aktualizovat xbreboot z 0.3b na 0.05 nasiel som ho na nete.da sa to nejako a ako?co ktomu potrebujem?nie je niekde nejaky navod tutorial? dik za kazdu odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 nevite nekdo, jestli uz je nejak ve fazy vyvoje, jeslti uz neco vedi o tom, jak to rozjet na novejsich daschboardech??celkem dlouho mi prijde ze tenhle projekt "stoji"..tak jeslti se na to uz vyprdli..nebo jestli se to snazi prolomit..nebo jeslti je to neprolomitelne?? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Téměř určitě se o to někdo snaží. Ale žádné nové výsledky zatím nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 njn 4 roky se snazily obejit ochranu a stacil jen jeden update a je vsechno v tahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=95194 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryfin Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 ahoj lidi poridil jsme si taky XBR ale nevim jak sosnout arcadovky kdyz nemuzu na net a jak z nich udelat full treba NHL 3 on 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Stejným způsobem, jakým se získávají "normální", tedy z internetu. P2P, torrenty, FTP, apod. A dělat z nich nic nemusíš, bývají už odemčený uploaderem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryfin Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 nemas nejaky odkazy nenasel sem zadny torrent na tuto arcadovku :(Pripadne zda ji vlastnis nemuzes poskytnout ftp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Já hry neuploaduju, ale zkus se zeptat vDownload sekci, třeba ji někdo bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryfin Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 tak mi ji jedna dobra duse pomohla nait ale ted nevim jak a kam s ni na xbox je to slozka s cca podslozkamia v ty posledni je jen jeden soubor a fakt nevim jak to rozject nakopal sem to do slozky games cely jak sem to rozbalil ale nevidim ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Protože to nepatří do složky Games. Má to být ve složce /Partition3/Content/0000000000000000/ na interním HDD Xboxu. A kopíruj tam celou složku, ne jen samotný soubor. Ve výsledku by to mělo být: /Partition3/Content/0000000000000000/584109BC/000D0000/soubor. Číslo hry, zde 584109BC, se samozřejmě liší podle konkrétního titulu (zde je číslo pro Raystorm HD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryfin Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 a jak to dostanu na ten hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Buď připojíš HDD k PC, ať už Transfer kabelem, nebo klasickým rozšroubováním a přes program Xport 360, nebo, pokud máš XeXmenu, přes FTP. IMO je FTP lepší cesta, nemusí se nic nikam přenášet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryfin Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Tak jsem to zmákl díky všem:)XBR rulezzz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 nevim zda uz tio tady nekde neni ale nenasel sem to tu : mohl by mi nekdo poradit kde sehnat ke stazeni ci dodat odkazy na tyto programy diky? 1. XEXLOADER http://console-forum.net/showthread.php?t=79136 2.UnlockXBLA 3.Explorer360 4.XexMenu zbytek nevím zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Xexmenu je zde: http://xedev.xbins.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=13 Zbytek nemám ponětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 programy atd, bud zjistuj az vyjdou na http://xbins.org/ nebo www.xbox-scene.com ale diky tomu ze jsou vytvařeny v Microsoftackym compilatorech XDK, tak je to těžce nelegalni a nedaji se jentak kde za rohom stahnout... slouží k tomu program xbin(je to anonymni ftp klient), je tam vsecičko http://www.megaupload.com/?d=S5PBGOYU :) uf sem se zapotil, to budes snad vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 GOOGLE : XEXLoader :http://www.ps3news.com/XBox-360/xexloader-v0-12-for-homebrew-capable-xbox-360-consoles-out/ Xplorer360 : http://www.afterdawn.com/software/system_tools/manage_external_devices/xplorer360.cfm a ještě je něco tady : http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=698868 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Tak jsem sehnal Xko s Dashboardem 2.0.6717.0 a chci na nem udelat JTAG. Mam dotaz jestli tam mam dat tu posledni verzi updatu ktera to umoznovala nebo tam muzu nechat tuhle verzi a bude to uplne jedno. A bude vse fungovat bez problemu jako s tim novejsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Tak a ted potrebuju poradit. Mel jsem vse napajene na desce a pripravene pro pripojeni k LPT a kdyz jsem tema kablikama hybal tak upadnul jeden u diody a vytrhl z desky ten kontakt (oznaceno krouzkem). Takze muj dotz je jestli se to da pripajet jeste nekam jinam a vzit ten signal odjinud nebo jestli jsem to totalne podelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 stalo se me uplne to sami, napajej to na FT1U2 najdes ho na druhy straně, hned po tim kdes to urval... http://i.imagehost.org/0177/100_0575.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Vzal jsem to nakonec z ty cesty ktera propojuje ten puvodni spoj a ten z tvoji foto nekde zhruba u toho puntiku na ty rozbocce. Kazdopadne diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.