Anubis1 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Pri vycitani me to vypisuje obcas nejaky errory. Takze asi to je nekde spatne pripojeny nebo to muze byt necim jinym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Pokazdy je to stejny Error: 250 reading block 2B, 83 a 135 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 zkus zkratit kabely, dela to potom blbosti podle toho co sem cetl tak se nemusis znepokojovat, znamenato ze je blok plny nul, pokud na to narazis jednou dvakrat tak je to prej v poho viz http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=698328 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Aha tak jeste draty pokratim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Mám novou metodu , jak "downgradovat" na JTAGable verzi i u nonJTAGable boxů , kdo má zájem , PM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 tak tu metodu napisaj rovnou sem ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Neprodal by někdo již upravený xbox za nějakou rozumnou cenu? Jen xko s napájecím adaptérem, ovladačů mám 6 a HDD mám též. Nějaké to HDMI také někde vyštrachám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Ahoj, potreboval bych s necim poradit... Mam posledni verzi jtag s posledni verzi xbreboot a pouzivam XEXMENU 1.1 Problem mam v tom, ze pokud nahraju title update hry do cache adresare, tak po vypnuti a opetovnem zapnuti xboxu je cache adresar zase prazdny... Da se to nejak vyresit? Diky za radu Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Ukládáš je na flashku přes Xtaf v32? Co jsem slyšel, tak je tam nějakej bug, kdy se cache smaže pokud má víc než cca. 60 MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 ne, davam je na flashku normalne a pak pres file managera v xboxu presunu do cache... Mam tam vzdy jen ten jeden soubor pro danou hru co prave hraju :) Jinak o tom miste jsem taky neco nasel... ale pochopil jsem to tak, ze se cache slozka promazava sama, pokud dochazi misto na disku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 prehrava xbreboot avi atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Kolik mate teplotu CPU a GPU po hrani nejake hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 teď by to chtělo ještě přes image browser vyhmátnout češtiny do her a bylo by super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Má někdo zkušenosti s vytvářením usb hdd pro jtag ? popř. mohl by vysvětlit ? EDIT: Vyřešeno :-) může se někdo ozvat na ICQ 375 737 488 potřeboval bych poradit ohledně profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 chci se zeptat kdyz mam x360 elite final fantasy 13 verzi 250gb tak bude mi to fungovat?pac se nevyznam na ty desce...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Ne, nebude, moc nová konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Nemá tady někdo xko jaspera s jtagem a datumem červenec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Nemá tady někdo xko jaspera s jtagem a datumem červenec? Zapomeň na XBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Mam problem s nejakejma hrama na Xbreboot. Treba jsem poustel novej Pinball FX2 a napise me tuhle hlasku "This game requires an update, but the update could not be found" co s tim jde delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Mam problem s nejakejma hrama na Xbreboot. Treba jsem poustel novej Pinball FX2 a napise me tuhle hlasku "This game requires an update, but the update could not be found" co s tim jde delat? nemáš starý dashboard ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Mam tam 8955 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Tak to chce novější dash. Dead Space Ingnition je ten samý případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 A jak ho tam dostanu? Normalni update asi nemuzu udelat ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Tak nikdo neporadi? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Normální update opravdu nejde, to by jsi o JTAG nadobro přišel. Nejlepší bude zjistit si podrobnosti u nějakého flashera, co se věnuje i tomuto. Třeba Kanalizator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.