Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rockovy otázky a snad i odpovědi?

Otázka

Odesláno

Ahojte rád bych si pořídil svoje "první" PsP. A chtěl bych se zeptat na pár otázek.

1. CHci si pořídit PSP 3004 piano black prachy zbudou asi jen na PSP takže si hru si ňákej ten pátek zatím nezahraju :roll: a flashovat ho budu jen v případě nahraného sýstému. A chci se zeptat asi na nový nefleshnutý psp mi půjdou přehrávat stažené filmy které si nahraju na kartu nebo ktomu je třeba flash ?

2. Někdo sem četl že se někdo ptal jaké ceny her budou pro PsP go,znamená to že každé PSP ( 1000,2000, 3000 atd.. ) má pro sebe jiné hry nebo když si například na aukru koupím hru pro PsP tak mi pojede ??

3. K PsP je v krabici - Konzole,baterie a adaptér,chci se zeptat co bude potřeba ktomu abych si mohl na kartu nahrávat například filmy,stačí koupit kabel kterej mi propojí PsP s PC nebo bude potřeba čtečka karet ??

Dík za odpovědi a určitě si eště na něco vzpomenu čím bych vás chtěl otravovat :cheesygrin:

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Njn tak to kupovat nebudu. PsP si teda budu muset %nakej čas používat jen na filmy :P Ale na aukru se daj pořídit hry za pár stovek a po dohrání je můžu zas prodat :D

To thanks musím prozkoumat,eště sem nebyl na fóru kde se používalo.

Kdyžtak to tady eště nezamykejte já si eště určitě něco najdu na co se zeptat.

• 0
Odesláno
Njn tak to kupovat nebudu. PsP si teda budu muset %nakej čas používat jen na filmy :P Ale na aukru se daj pořídit hry za pár stovek a po dohrání je můžu zas prodat :D

To thanks musím prozkoumat,eště sem nebyl na fóru kde se používalo.

Kdyžtak to tady eště nezamykejte já si eště určitě něco najdu na co se zeptat.

takovy tlacitko v pravo dole :D u kazdy odpovedi

• 0
Odesláno
Je normální že se PsP během hraní někdy sekne ? Před chvíly se to kouslo tak sem zkusil vypnout hru a nic,nešlo vypnout ani PsP tak sem musel vytáhnout baterku a pak to jelo vpohodě.

me to taky nekdy dela podle toho jakou tu hru hraju ale Virtua Tennis 3 se mi seká hodne hlavne když hraju pres AdHock s kamárádem...,melo by to bejt tim ze spatná verze ty hry nebo je spatne riplá!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu