3FF3CT Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Našel jsem návod jak si vytvořit vlastní témata : http://digiex.net/computing-section/guides-tutorials/consoles/3246-how-create-your-own-themes-le-fluffe.html Kdyby byl zájem klidně přeložím do češtiny, ale myslím, že se nejedná o nic těžkého... Thx potěší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Díky,až budu mít čas tak to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 super hned to skusim prosim přeložil by si to do češtiny díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldoa Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 taky se přimlouvám za překlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 neni to nic tezkyho ale nemam pc jen ntb :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Vlastní téma(spíš obrázek) si uděláte jednoduše sami. Stačí jen xko spojit s pc přes router a nasdílet tam nějaký fotky který chcete. A pak když si je prohlížíte v xku tak je tam v nabídce udělat z té fotky thema..... Hrozně jednoduchý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Vlastní téma(spíš obrázek) si uděláte jednoduše sami. Stačí jen xko spojit s pc přes router a nasdílet tam nějaký fotky který chcete. A pak když si je prohlížíte v xku tak je tam v nabídce udělat z té fotky thema..... Hrozně jednoduchý... preklad pripravim dnes vecer v PDF formatu... karlosi ale tohle tema si muzes i ty dalsi obrazky kdyz zajedes do nabidek atd... proto kombinace 3 obrazku, je to trochu lepsi nez jen jeden obrazek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 To sice jo,ale stejně když se to změní tak už to musí bejt. Mění se to podle toho kde jsi v menu že jo?! A 1 nebo 3, dyť je to jedno. Já mám stáhlý Adidas téma a to je prostě best :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 To sice jo,ale stejně když se to změní tak už to musí bejt. Mění se to podle toho kde jsi v menu že jo?! A 1 nebo 3, dyť je to jedno. Já mám stáhlý Adidas téma a to je prostě best :-D jj kdyz mas ofic. tema a najedes treba na moznosti Hry tak tam vidis jinej obr. ze jo... Jinak preklad dnes nestihnu dodelat, mam moc skoly...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 obrazek na flashku a pretahnout do Xka a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.