Road-Master Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdravim,myslite že tento prodejce je spolehlivý http://www.aukro.cz/item869227986_psp_go_novy_nerozbaleny.html ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 No můžeš jim napsat že si peníze včera naivně odeslal a uvidíš...Ale od ní ty prachy asi neuvidíš a od aukra po mejch zkušenostech taky moc nevim....Můžeš doufat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tkže dneska mi přišel email od aukra,že nemám posílat žádné peněžní prostředky uživateli ****** dokud se daná situace nevyřeší.A já jsem už peníze zaslal takže co bude těĎ :D Teď bude to, že jedinou věc, kterou si tímto docílil bude hromada problémů s tím, jak ty peníze dostat na zpátek. Kdybych byl tebou a měl nějakého kámoše v Ostravě, tak bych ho poprosil, ať se poptá a zjistí se, jestli je vůbec z Ostravy. Nebo bych se první snažil dostat co nejvíc informací o tomto uživatelovi od Aukra, jakožto poškozený uživatel Aukra a pak se tam sám vydal, pokud bych teda nebyl přesně z druhého konce ČR:). Doufám, že ti to dobře dopadne, ale udělal si pěknou šílenost:). Kupovat PSP Go levněji, než se prodává většina normálních PSP 2000/3000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hele na to že má 3 pozitivy nic neznamená....může to bejt šmejd kterýmu pošlou 15000 a PSPčka nepošle .....a i tak jestli ti PSP nepošle tak múžeš zažádat aukro o navrácení peněz a to do výše 20000...takže se asik nemáš čeho bát(jen toho aby ti to ubec poslal) Zajimava teorie. Jenze v praxi je to uplna sracka. Znam spousty lidi, co je na aukro nekdo ochcal - na druhou stranu neznam nikoho, kdo by sve penize (nebo alespon cast) nekdy videl. Vzdy se jen podava (hromadne) trestni oznameni a tim to konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak to nevim jelsi uvidis, kupoval jsem tam novou sniperku na airsoft. Penize jsem odeslal a domu mi prisla stara sracka, asi pekne dlouho pouzivana, bez zasobniku a bylo to prestrikane, nozisky byly od bahna (dalsi znamka pouziti,..... prodavala to zenska ktera mela 0komentaru ale psala tam ze je nova ale ze hraje paintball a ne airsoft tak to prodava. Pak si vymyslela za z brna nejaky Pavel Novák jim dluzil penize a misto toho jim dal tu snipu at ji prodaj a vemou prachy. Penez se asi nedockame a jeste si vymysleji ze moje emaily ji "zhroutili" a sla kuli tomu do nemocnice a leci se doma:D moc tomu teda neverim ale proste vyhozene penize... samodrejme na fotce byly joste prislusenstvi ktere chybelo a vypadala tam sniperka jako nova coz asi byla (asi ji vyfotili pred pouzitim a pak ji pouzivali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak to vypada ze terezka842 je odstavena. Jo na aukru je problem s kupovanim drazsich veci a proto je potreba si poradne precist co v te aukci pise, ale hlavni je se domluvit s prodejcem na osobnim predani popr. vyzkouseni. Ale to se take vzdy neda, protoze treba ten prodejce je z druheho konce republiky. Je to hold o smule a o stesti. Pokud narazite na podvodnika, tak jsou s tim vzydcky jen problemy. Obchodovat na aukru je velke riziko, nikdy nevite na jakyho smejda narazite. Jinak Road-Mastera je mi lito jak dopad. Taky jsem jednou posilal 2000 kc predem na ucet a pak mi dosla prazdna krabice. V te chvili jak jsem tu krabici otevrel tak jsem si pripadal jako naprostej debil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Haha a bude to možná by ses měl podívat na forum na Aukro tam admini tyhle problémy vubec neřeší řeknou jen! je nám líto ! Jestli si myslíš že dnešni cvičený opice s tim něco udelaj seš dost na omylu OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Road-Master
zdravim,myslite že tento prodejce je spolehlivý http://www.aukro.cz/item869227986_psp_go_novy_nerozbaleny.html ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.