xbox Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Cau,hele nevite kde se daji koupit nejake plakaty s hernimi motivy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 eBay ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 taky je dobrý chodit na herní festivaly,je jich tam hodně a ZDARMA :D mám 2 přímo xboxový(fable 2, a pak xbox 360), hodně plakátů mám PSkový(infanous,killzone 2,LBP,uncharted 2,pain,ghostbuster.....a pak normal(ME,Dead space........) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jestli chceš, můžu ti nějáké prodat mám hodně plakátů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mmy;768080']Jestli chceš' date=' můžu ti nějáké prodat mám hodně plakátů :)[/quote']máš s motivem Final fantasy? Devil may cry,Metal gear solid,pro evolution soccer,tekken,CoD,GTA,Burnout....? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 já mám hodně plakátu kdysi ještě z oficial xbox 360 magazine když byl jěště v čechách taky hodně z levelu ale shánim plakát AC2 jak je ten ezio na obalu a dantes inferno a splinter cell conviction Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 já mám hodně plakátu kdysi ještě z oficial xbox 360 magazine když byl jěště v čechách taky hodně z levelu ale shánim plakát AC2 jak je ten ezio na obalu a dantes inferno a splinter cell conviction Ten je ve score nejnovejsim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 http://superdarek.cz/ a nebo tady :) to si tam přineseš na flešce ( nebo jim to pošleš ) obrázek a oni ti to vytisknou :) Edit : doufam že to není reklama xD kdyžtak mi to smázněte ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.