xbox Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 Cau,hele nevite kde se daji koupit nejake plakaty s hernimi motivy?? Citovat
oboda7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 taky je dobrý chodit na herní festivaly,je jich tam hodně a ZDARMA :D mám 2 přímo xboxový(fable 2, a pak xbox 360), hodně plakátů mám PSkový(infanous,killzone 2,LBP,uncharted 2,pain,ghostbuster.....a pak normal(ME,Dead space........) :) Citovat
T-o-mmy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 Jestli chceš, můžu ti nějáké prodat mám hodně plakátů :) Citovat
oboda7 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 mmy;768080']Jestli chceš' date=' můžu ti nějáké prodat mám hodně plakátů :)[/quote']máš s motivem Final fantasy? Devil may cry,Metal gear solid,pro evolution soccer,tekken,CoD,GTA,Burnout....? :) Citovat
scarecrow Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 já mám hodně plakátu kdysi ještě z oficial xbox 360 magazine když byl jěště v čechách taky hodně z levelu ale shánim plakát AC2 jak je ten ezio na obalu a dantes inferno a splinter cell conviction Citovat
tomasisko Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 já mám hodně plakátu kdysi ještě z oficial xbox 360 magazine když byl jěště v čechách taky hodně z levelu ale shánim plakát AC2 jak je ten ezio na obalu a dantes inferno a splinter cell conviction Ten je ve score nejnovejsim :) Citovat
Salazar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 http://superdarek.cz/ a nebo tady :) to si tam přineseš na flešce ( nebo jim to pošleš ) obrázek a oni ti to vytisknou :) Edit : doufam že to není reklama xD kdyžtak mi to smázněte ...... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.