Tomas_2002 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Narazil jsem na seznam her, které byly lokalizovány do ČJ a napadlo mě, že by nebylo špatné , kdyby tu na to byl topic, kde by se to mohlo aktualizovat vždy, když vyjde nějaká hra aspoň s CZ titulky. Zatím by to měly být tyto: Buzz! Světový kvíz Dead Space FIFA 09 FIFA 10 Kmotr 2 - The Godfather II Need for Speed: SHIFT Need for Speed: Undercover NHL 09 NHL 10 Red Faction: Guerrilla Saints Row 2 UP! Vzhůru do oblak Offtopic: Je to stejně děs, že jsou přeloženy některé takové s prominutím p.....y a hry jako MGS, Dragon Age, Oblivion, GTA IV a další dobré tituly zůstávají pouze v anglickém jazyce. Hlavně že jsou přeloženy třeba Need for Speed, kde je to "opravdu" důležité. A ať mi někdo netvrdí, že je to kvůli penězům. Já bych si třeba za 50,-Kč milerád stáhnul češtinu z PS Store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zrovna vcera jsem to tady hledal a nenasel.Asi me ctes myslenky:cheesygrin: Jinak za cestinu bych si klidne priplatil 300 kc.Samozrejme delat cestinu na sportovni a zavodni hry je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hmmm, pomerne chabej vyber...;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hmmm, pomerne chabej vyber...;-( Spíš strašnej :cheesygrin: Čeština se mi líbila u Dead Space, protože tam bylo kecání pomerně hodně. Anglicky se celkem domluvím, ale teda zrovna u MGS IV. dost často naprosto nechápu o co zrovna jde :) Hlavně bych bral ČJ do Obliviona - měl jsem to doma v AJ a prostě mě to tolik nebaví, když to nemluví jazykem mého kmene :-) Přitom kdyby to dali přeložit nějakému vysokoškolákovi, tak by asi určitě řekl třeba do 5.000,- Kč a z PS Store by to dostali určitě rychle zpět. Nehledě na to, že by si tu hru určitě koupilo mnohem víc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak ono asi udelat cestinu do NFS je jina liga, nez statisice radku textu do ruznejch RPGcek. A delat kuli tomu dalsi "vydani" gamesy se kuli CR sony urcite nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 to je covece dobrej napad stahovat tu lokalizaci z ps store. to by bylo fakt dobry a kdyby za to chteli nejakej primerenej peniz, tak bych to rad vyuzival. s tou anglictinou je to jak pises. clovek se sice domluvi i je schopen cist a psat, nicmene treba me osobne je take mnohem prijemnejsi, kdyz to na me mluvi nebo pise cesky... mozna kdyby to jednou dvakrat u nejakejch, trebe stredne narocnejch her zkusili a dali to na ten ps store, tak podle uspechu by to bud ukoncili nebo pokracovali. kdovi, treba by zjistili, ze je to dalsi zdroj penez. a nemuseli by kvuli tomu nutne delat vic edici hry. prijde mi to jako pomerne elegantni reseni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ja to mam jako s filmama, neni nad originalni zneni s titulkama (aspon eng). Ceskej dabing proste nemuzu, to jsou z 99% vytvory, to by clovek zasnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 me teda cz dabing zasadne nevadi, jako takovej, na hlasy hercu si clovek tak nejak zvyknul z tv. co mi na cz dabingu trochu vadi, tak je to, ze okolni zvuky ( auta, pocasi, zbrane,...) jsou trochu potlacene oproti originalu a aspon pro me uz to tolik nevyzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mě by ty titulky stačily. No nic, asi založím firmu, domluvím se se SONY a distributorama her a rozjedu to. najmu nějakýho poďobaných nezaměstnanýho vysokoškoláka a bude :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ok, tak ve me mas prvniho zakaznika...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 uzitecnej topic, pokracuj v nem dale. ja doufam, ze s CZ podporou vypusti Dante's Inferno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Narazil jsem na seznam her, které byly lokalizovány do ČJ a napadlo mě, že by nebylo špatné , kdyby tu na to byl topic, kde by se to mohlo aktualizovat vždy, když vyjde nějaká hra aspoň s CZ titulky.Zatím by to měly být tyto: Buzz! Světový kvíz Dead Space FIFA 09 FIFA 10 Kmotr 2 - The Godfather II Need for Speed: SHIFT Need for Speed: Undercover NHL 09 NHL 10 Red Faction: Guerrilla Saints Row 2 UP! Vzhůru do oblak Offtopic: Je to stejně děs, že jsou přeloženy některé takové s prominutím p.....y a hry jako MGS, Dragon Age, Oblivion, GTA IV a další dobré tituly zůstávají pouze v anglickém jazyce. Hlavně že jsou přeloženy třeba Need for Speed, kde je to "opravdu" důležité. A ať mi někdo netvrdí, že je to kvůli penězům. Já bych si třeba za 50,-Kč milerád stáhnul češtinu z PS Store... Dragon Age je s CZ podporou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Dragon Age je s CZ podporou ... Pokud vím tak jen PC verze této hry je lokalizovaná do CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 češtinu bych uvítal u Heavy Rain... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 uzitecnej topic, pokracuj v nem dale.ja doufam, ze s CZ podporou vypusti Dante's Inferno. k cemu tam potrebujes CZ? esli nerozumis : click O to attack tak je to spatny:D cz by mely delat na hry jako final fantasy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 češtinu bych uvítal u Heavy Rain... presne,takhle si bohuzel hru nekoupim protoze by me unikla vetsina pribehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Dragon Age je s CZ podporou ... Já tedy všude našel jen toto: Lokalizace: EN český manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Já tedy všude našel jen toto:Lokalizace: EN český manuál mirod se spletl, v CZ je jen PC verze jinak, já třeba nechápu, proč nemůžu dát češtinu, do her, do kterých ji už na PC mají, třeba u toho Dragon Age, ta čeština v PC verzi je, je to takovej problém ji hodit i do PS3 verze ? vždyť, když už si s tím dali práci, tak by to měli využít ne ? prostě demence Jo a jak tady píšete, že by jste za češtinu připlatili třeba 300, vzpamatujte se proboha, platit za lokalizaci ? Větší blbost jsem snad nikdy neslyšel, a nechat zákazníky platit za lokalizaci ve hře by mohli snad jen největší hovada světa. Navíc, nevím jak vy, ale už takhle jsou ty hry nehorázně drahý, natož ještě zdražovat o 300 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jj pravda, u toho Dragon Age to taktéž nechápu...když je lokalizace pro PC verzi, tak je nepochopitelné proč není i pro PS3/XBOX verze :? Tohle mi fakt hlava nebere, to je to tak velký problém? P.S. Jak už jsem se kdysi zmínil, když už dělají lokalizace téměř všech her i do dánštiny (a to je Dánsko 3x menší než ČR) tak proč sakra neudělají lokalizace her i pro nás? Anglický umím tak na 80%, takže hry v angličtině nejsou až takový problém, ale proč sakra nemůžeme hrát hry ve své mateřštině??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Bych taky uvítal CZ u většinu her ale třeba mít CoDa v CZ dabingem neni to samé jako origoš EN 8) a mafie taky nebude v CZ ?! zas jen na PC :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Domi: Tak na BD je vzdycky dost mista, takze by si clovek mohl v idealnim pripade pekne vybrat napr. ceske titulky a anglicky zvuk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 No moc jich není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.