Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Narazil jsem na seznam her, které byly lokalizovány do ČJ a napadlo mě, že by nebylo špatné , kdyby tu na to byl topic, kde by se to mohlo aktualizovat vždy, když vyjde nějaká hra aspoň s CZ titulky.

Zatím by to měly být tyto:

Buzz! Světový kvíz

Dead Space

FIFA 09

FIFA 10

Kmotr 2 - The Godfather II

Need for Speed: SHIFT

Need for Speed: Undercover

NHL 09

NHL 10

Red Faction: Guerrilla

Saints Row 2

UP! Vzhůru do oblak

Offtopic: Je to stejně děs, že jsou přeloženy některé takové s prominutím p.....y a hry jako MGS, Dragon Age, Oblivion, GTA IV a další dobré tituly zůstávají pouze v anglickém jazyce. Hlavně že jsou přeloženy třeba Need for Speed, kde je to "opravdu" důležité.

A ať mi někdo netvrdí, že je to kvůli penězům. Já bych si třeba za 50,-Kč milerád stáhnul češtinu z PS Store...

Odesláno
hmmm, pomerne chabej vyber...;-(

Spíš strašnej :cheesygrin: Čeština se mi líbila u Dead Space, protože tam bylo kecání pomerně hodně. Anglicky se celkem domluvím, ale teda zrovna u MGS IV. dost často naprosto nechápu o co zrovna jde :)

Hlavně bych bral ČJ do Obliviona - měl jsem to doma v AJ a prostě mě to tolik nebaví, když to nemluví jazykem mého kmene :-)

Přitom kdyby to dali přeložit nějakému vysokoškolákovi, tak by asi určitě řekl třeba do 5.000,- Kč a z PS Store by to dostali určitě rychle zpět. Nehledě na to, že by si tu hru určitě koupilo mnohem víc lidí.

Odesláno

to je covece dobrej napad stahovat tu lokalizaci z ps store. to by bylo fakt dobry a kdyby za to chteli nejakej primerenej peniz, tak bych to rad vyuzival.

s tou anglictinou je to jak pises. clovek se sice domluvi i je schopen cist a psat, nicmene treba me osobne je take mnohem prijemnejsi, kdyz to na me mluvi nebo pise cesky...

mozna kdyby to jednou dvakrat u nejakejch, trebe stredne narocnejch her zkusili a dali to na ten ps store, tak podle uspechu by to bud ukoncili nebo pokracovali. kdovi, treba by zjistili, ze je to dalsi zdroj penez. a nemuseli by kvuli tomu nutne delat vic edici hry. prijde mi to jako pomerne elegantni reseni..

Odesláno
Narazil jsem na seznam her, které byly lokalizovány do ČJ a napadlo mě, že by nebylo špatné , kdyby tu na to byl topic, kde by se to mohlo aktualizovat vždy, když vyjde nějaká hra aspoň s CZ titulky.

Zatím by to měly být tyto:

Buzz! Světový kvíz

Dead Space

FIFA 09

FIFA 10

Kmotr 2 - The Godfather II

Need for Speed: SHIFT

Need for Speed: Undercover

NHL 09

NHL 10

Red Faction: Guerrilla

Saints Row 2

UP! Vzhůru do oblak

Offtopic: Je to stejně děs, že jsou přeloženy některé takové s prominutím p.....y a hry jako MGS, Dragon Age, Oblivion, GTA IV a další dobré tituly zůstávají pouze v anglickém jazyce. Hlavně že jsou přeloženy třeba Need for Speed, kde je to "opravdu" důležité.

A ať mi někdo netvrdí, že je to kvůli penězům. Já bych si třeba za 50,-Kč milerád stáhnul češtinu z PS Store...

Dragon Age je s CZ podporou ...

Odesláno
Já tedy všude našel jen toto:

Lokalizace:

EN český manuál

mirod se spletl, v CZ je jen PC verze

jinak, já třeba nechápu, proč nemůžu dát češtinu, do her, do kterých ji už na PC mají, třeba u toho Dragon Age, ta čeština v PC verzi je, je to takovej problém ji hodit i do PS3 verze ? vždyť, když už si s tím dali práci, tak by to měli využít ne ? prostě demence

Jo a jak tady píšete, že by jste za češtinu připlatili třeba 300, vzpamatujte se proboha, platit za lokalizaci ? Větší blbost jsem snad nikdy neslyšel, a nechat zákazníky platit za lokalizaci ve hře by mohli snad jen největší hovada světa. Navíc, nevím jak vy, ale už takhle jsou ty hry nehorázně drahý, natož ještě zdražovat o 300 ...

Odesláno

Jj pravda, u toho Dragon Age to taktéž nechápu...když je lokalizace pro PC verzi, tak je nepochopitelné proč není i pro PS3/XBOX verze :? Tohle mi fakt hlava nebere, to je to tak velký problém?

P.S. Jak už jsem se kdysi zmínil, když už dělají lokalizace téměř všech her i do dánštiny (a to je Dánsko 3x menší než ČR) tak proč sakra neudělají lokalizace her i pro nás? Anglický umím tak na 80%, takže hry v angličtině nejsou až takový problém, ale proč sakra nemůžeme hrát hry ve své mateřštině???

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu