Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém Wii Remote...


Lucas_II

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Lidi tak už jsem na to přišel.. celej den jsem hledal na netu a našel :)

Dám sem návod kdyby to někoho taky potkalo..

Je to návod jak resetovat Wii Remote

1) Vyndat beterie z Wii Remote

2) Vypnout konzoli cca na 10 min

3) Zapnout konzoli a při "Safety Screen"(černá obrazovka s varováním na začátku) podržet na konzoli po dobu 15 sec. červené tlačítko sync.

4) Do Wii Remote dát baterie a klasicky synchronizovat s konzolí

:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím,

když už je tu toto téma, nechtěla jsem zakládat další vlákno. Může mi, prosím, někdo poradit, jestli a jak se dá zjistit funkčnost ovladače, pokud nevlastním senzor bar? Ovladač po vložení baterek a zapnutí začne blikat - a to jenom první políčko (ne všechny, jak by asi měly, nevím, jak tomu bylo při prvním zapnutí). A bliká stále a ovladač nejde tlačítkem vypnout, jen vyndat baterky....Nevím, jak wii remote funguje, kde a jaký je přijímač a kde a jaký je vysílač, tudíž nevím, jestli to může fungovat i bez sensorové lišty.

Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

WiiMote normalne funguje bez senzor baru. WiiMote je propojen skrze bluetooth ve Wiicku. Pocet blikajicich diod urcuje stav nabiti baterii (jedna = malo nabite baterie), pri plnych bateriich blikaji vsechny ledky. Pokud nemas jiny ovladac, ktery je jiz syncly, tak pouzij cervene sync tlacitko na wiicku - takto http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/ht_system.jsp?menu=wiiremote&submenu=rvl-ht-sys-remote-sync-standard

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky moc. Synchronizaci jsem zkoušela, ale nepovedlo se. WII se ke mně dostalo použité bez veškerého příslušenství, tak nevím, jak a co už bylo synchronizováno. Zkusím tedy dobít baterie a znovu synchronizovat. Nemůže být třeba vadný bluetooth modul ve wii? Mám ještě desku balance board, půjde také synchronizovat pomocí bluetooth, aniž bych zatím měla nějakou hru pro balance board?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Navod na synchronizaci balance board je zde http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/ht_system.jsp?menu=wiiremote&submenu=rvl-ht-sys-remote-sync-standard - je to stejny postup, jako u WiiMote.

Vadny modul samozrejme byt muze, ale jeste jsem se s takovym problemem nesetkal, tak nemuzu rici, jak moc je to bezna nebo vzacna chyba a jak presne se projevuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím,

tak jsem zkusila nabít baterky a dát do wiimote, nyní blikají všechny čtyři diody, ale jinak nic. Synchronizace bez úspěchu. Zkusila jsem také spojit remote s pc dle návodu, http://www.instructables.com/id/How-To-Connect-your-Wiimote-to-your-PC-via-Blueto/#step1 ale bohužel zařízení nevidím. Takže ovladač bude nejspíš k.o. Navíc diody blikají neustále (dočetla jsem se, že by měly zhasnout, pokud nedojde k synchronizaci), než vyndám baterie nebo než se baterie vybijí.

Myslíte, že má cenu nechat ovladač opravit? Mám ještě 2 další ovladače, ale ty nereagují nijak po vložení baterií...všechny jsou originál.

Ještě je možnost špatného wii, ale to zatím nemám jak vyzkoušet, protože nemám ověřeně funkční ovladač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zajimalo by mne, jak se ti mohly dostat do ruky 3 spatne ovladace :) Ja mam 2 a asi budu kupovat 3. a vsechny funguji OK.

Rozhodne by blikani melo po nekolika vterinach prestat, pokud nedojde k synchronizaci. Nikdy jsem jeste nemusel vyndavat baterie z ovladace, aby se "vypnul".

Pokud ty ovladace mas z druhe ruky, tak je dotycnemu omlat o hlavu, protoze dodat Wii se 3 KO ovladacema je docela vykon a pokud je to darek nebo jinak, tak pocitej s nakupem novych ovladacu (neoriginalni z dx.com stoji 400 Kc / jeden, originalni s MotionPlus pocitej kolem 1000Kc)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu