Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém Wii Remote...

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Lidi tak už jsem na to přišel.. celej den jsem hledal na netu a našel :)

Dám sem návod kdyby to někoho taky potkalo..

Je to návod jak resetovat Wii Remote

1) Vyndat beterie z Wii Remote

2) Vypnout konzoli cca na 10 min

3) Zapnout konzoli a při "Safety Screen"(černá obrazovka s varováním na začátku) podržet na konzoli po dobu 15 sec. červené tlačítko sync.

4) Do Wii Remote dát baterie a klasicky synchronizovat s konzolí

:cheesygrin:

• 0
Odesláno

Zdravím,

když už je tu toto téma, nechtěla jsem zakládat další vlákno. Může mi, prosím, někdo poradit, jestli a jak se dá zjistit funkčnost ovladače, pokud nevlastním senzor bar? Ovladač po vložení baterek a zapnutí začne blikat - a to jenom první políčko (ne všechny, jak by asi měly, nevím, jak tomu bylo při prvním zapnutí). A bliká stále a ovladač nejde tlačítkem vypnout, jen vyndat baterky....Nevím, jak wii remote funguje, kde a jaký je přijímač a kde a jaký je vysílač, tudíž nevím, jestli to může fungovat i bez sensorové lišty.

Díky moc za rady.

• 0
Odesláno

WiiMote normalne funguje bez senzor baru. WiiMote je propojen skrze bluetooth ve Wiicku. Pocet blikajicich diod urcuje stav nabiti baterii (jedna = malo nabite baterie), pri plnych bateriich blikaji vsechny ledky. Pokud nemas jiny ovladac, ktery je jiz syncly, tak pouzij cervene sync tlacitko na wiicku - takto http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/ht_system.jsp?menu=wiiremote&submenu=rvl-ht-sys-remote-sync-standard

• 0
Odesláno

Díky moc. Synchronizaci jsem zkoušela, ale nepovedlo se. WII se ke mně dostalo použité bez veškerého příslušenství, tak nevím, jak a co už bylo synchronizováno. Zkusím tedy dobít baterie a znovu synchronizovat. Nemůže být třeba vadný bluetooth modul ve wii? Mám ještě desku balance board, půjde také synchronizovat pomocí bluetooth, aniž bych zatím měla nějakou hru pro balance board?

• 0
Odesláno

Navod na synchronizaci balance board je zde http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/ht_system.jsp?menu=wiiremote&submenu=rvl-ht-sys-remote-sync-standard - je to stejny postup, jako u WiiMote.

Vadny modul samozrejme byt muze, ale jeste jsem se s takovym problemem nesetkal, tak nemuzu rici, jak moc je to bezna nebo vzacna chyba a jak presne se projevuje.

• 0
Odesláno

Zdravím,

tak jsem zkusila nabít baterky a dát do wiimote, nyní blikají všechny čtyři diody, ale jinak nic. Synchronizace bez úspěchu. Zkusila jsem také spojit remote s pc dle návodu, http://www.instructables.com/id/How-To-Connect-your-Wiimote-to-your-PC-via-Blueto/#step1 ale bohužel zařízení nevidím. Takže ovladač bude nejspíš k.o. Navíc diody blikají neustále (dočetla jsem se, že by měly zhasnout, pokud nedojde k synchronizaci), než vyndám baterie nebo než se baterie vybijí.

Myslíte, že má cenu nechat ovladač opravit? Mám ještě 2 další ovladače, ale ty nereagují nijak po vložení baterií...všechny jsou originál.

Ještě je možnost špatného wii, ale to zatím nemám jak vyzkoušet, protože nemám ověřeně funkční ovladač.

• 0
Odesláno

Zajimalo by mne, jak se ti mohly dostat do ruky 3 spatne ovladace :) Ja mam 2 a asi budu kupovat 3. a vsechny funguji OK.

Rozhodne by blikani melo po nekolika vterinach prestat, pokud nedojde k synchronizaci. Nikdy jsem jeste nemusel vyndavat baterie z ovladace, aby se "vypnul".

Pokud ty ovladace mas z druhe ruky, tak je dotycnemu omlat o hlavu, protoze dodat Wii se 3 KO ovladacema je docela vykon a pokud je to darek nebo jinak, tak pocitej s nakupem novych ovladacu (neoriginalni z dx.com stoji 400 Kc / jeden, originalni s MotionPlus pocitej kolem 1000Kc)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu