michelito91 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Chci si stáhnout Monster Hunter Freedom Unite a nevím o čem ta hra je poraďte někdo ...... a jaké jsou dojmy ze hry.....díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Něco ti povim .... stáhni to minimálně se mužeš koukat na obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Chci si stáhnout Monster Hunter Freedom Unite a nevím o čem ta hra je poraďte někdo ...... a jaké jsou dojmy ze hry.....díky za odpovědi neznas youtube?!?! neumis si najit recenze OMG!?!? hra je to uplne nejlepsi v oblasti RPG na PSP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Prakticky o tom jakej jsi skiller v paření na PSP XD Je to hra bez příběhu, jde o to že zabíjíš monstra, abys mohl zabíjet silnější monstra... Nejsou levely, jde o to jak jsi dobrej ty sám, takže to není tradiční RPG... Člověk tím stráví mnoooho hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 co se týče PSP her, tak je to nejlepší hra... baví mě víc než nějaká hra na PC, xbox atd... Doporučuju ti jí aspoň stáhnout a zkusit...za to nic nedáš...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 chtěl jsem se zeptat. Jakej je rozdíl mezi tímhle dílem a dvojkou (Monster Hunter Freedom 2)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 2g je japonsky a united anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 2g je japonsky a united anglicky ja mam treba 2G anglicky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ja mam treba 2G anglicky :cheesygrin: no právě já ho taky pařil (teda jen chvilku) v angličtině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak nevim já mam totiž united a četl sem že 2g je japonsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a rozdíl v tom tedy je? není? nebo jak je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a rozdíl v tom tedy je? není? nebo jak je to? rozdíl je jenom v regionu... a ty to máš anglicky možná proto, že máš patch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no já už to právě nemám... dřív jsem to pařil a moc mě to nechytlo. Ale teď bych to rád zapařil znova a nevěděl jsem jestli to třeba není další jinej díl. Tak já sosnu to United a doufám, že mě to bude bavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no já už to právě nemám... dřív jsem to pařil a moc mě to nechytlo. Ale teď bych to rád zapařil znova a nevěděl jsem jestli to třeba není další jinej díl.Tak já sosnu to United a doufám, že mě to bude bavit... no musíš u toho vydržet... musíš se dostat někam dál, až tomu budeš víc rozumět... musíš se do toho zažrat a nepočít, že to dohraješ hned...:D ze začátku to je takový nudný, ale pak se to rozjede... Od HR 3 máš jen samý úkoly, kde máš zabít monstrum, ale na začátku jsou úkoly že máš např. zabít 20 Giapreyu a to je právě nuda a je to právě jen ze začátku... Nesmíš tu hru vymazat hned jak ti něco nepude a musíš mít přitom trpělivost...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak díky. Vidím, že tahle hra je asi tvá silná stránka. Tak ti dystak pak napíšu PM (kdybych potřeboval poradit). Jinak pak tedy napíšu ty mé dojmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak díky. Vidím, že tahle hra je asi tvá silná stránka. Tak ti dystak pak napíšu PM (kdybych potřeboval poradit).Jinak pak tedy napíšu ty mé dojmy... no nevim jestli je to má silná stránka, ta hra mě sice strašně baví, ale tady na fóru je strašně lidí hterý jsou lepší a mají vyšší HR... Jinak dík a klidně napiš...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jo no to byl můj případ :):) Jednou mě zabili a hned sem to mazal, tak před týdnem jsem si řekl, že to zkusím dát a musím u toho vydržet :):) A povedlo se (teď jsem dělal těch 20 Giapreyu a mě to bavilo :):), tak jsem natěšenej co bude pak za delší dobu :):) a konečně jsem si vylepšil Hammera na Bull Hammer:):)) To už je trošku víc OT:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jo no to byl můj případ :):) Jednou mě zabili a hned sem to mazal, tak před týdnem jsem si řekl, že to zkusím dát a musím u toho vydržet :):) A povedlo se (teď jsem dělal těch 20 Giapreyu a mě to bavilo :):), tak jsem natěšenej co bude pak za delší dobu :):) a konečně jsem si vylepšil Hammera na Bull Hammer:):)) To už je trošku víc OT:):) jo, to je dobrej hammer, toho si dokonči... to máš Bull Hammer> Bull head Hammer a poslední Bull Tusk Hammer, kterej má sílu 936... Hrál sem s nim až do HR 3...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jo to je no:):) Ale třeba vůbec nevím jakej si mám vyrobit armor atd.:):) (Možná to patří jinam ale proč to sem nenapsat když je to taky o MHFU:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 nejsem nějak zkušený ale potřebuješ na to nějaké suroviny brouky kosti atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tady je tabulka co na to potrebujes http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/54076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jo díky ale já spíš chtěl poradit jakej armor ( jako třeba nějakej set atd.) na začátek. Je jich tam docela hodně a třeba jestli nevíš jakej se ze začátku vyplatí atd. 8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 myslim že je dobrý koupit si u tý kočky takový ty Battle věci...:D a udělej si z toho set u sebe doma, to snad vis jak se to dela...:D a pak si sezen Armor Sphere a jdi k tomu chlápkovi a u neho dej Improve Armors (vylepšení brnění), klikni na ty veci co máš a vylepsi si je tim Armore Sphere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jaj Armor Sphere mám tak 6x, ale jak se dělá set to netuším :):) Tak jestli bys neporadil:) Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jaj Armor Sphere mám tak 6x, ale jak se dělá set to netuším :):) Tak jestli bys neporadil:) Dík moc no musis si koupit brneni, treba u ty kocky ty Battle(kdyz se tam kouknes tak jsou hned na prvni strance, myslim)... pak jdi domu k ty krabici>Change Equipment>EditEquipmentSet a kliknes treba na ten set 1 a vytvoris ho, to uz snad zvladnes sam, dal je to lehky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.