Trewis Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdar Dnes sem si updatel ipod touch 2g na segrinem notasu ma tam vistu a na XP mi to prote neslo. Propojil sem potom Ipod z PC a nejak to proste neeaguje hlasi ze musim dat restore nevite nekdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 x-t-rAy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 U mého iPodu je to tak,že pokud ho před připojením nerestartuju,tak nereaguje.Nevím,jestli to pomůže ale můžeš zkusit :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no ono to az tak nevistihuje ze neraguje ale proste nemozem nic robyt hodi sa mi tam len summary mam tam verziu 3.1.2 Name : ipod a nemozem si tam nic pridat zadne aplikacie,hudbu nic asi skusim to restore ale zostane mi ten update ? nejak sa do teho nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Restorem přehraješ firmware, takže jde o to jaký FW vybereš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no ale ked vyberu ten 3.1.2 tak mi to hodi error nejake 3001. Na viste to slapalo u segri na notasu no tady na XP sa to nejak nechyta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no ale ked vyberu ten 3.1.2 tak mi to hodi error nejake 3001. Na viste to slapalo u segri na notasu no tady na XP sa to nejak nechyta. Vim, dneska jsem to už jednou s někym řešil :lol: http://support.apple.com/kb/TS1597 Prostě je to nějakej bug ... //EDIT: Tohle je fakt zlej sen :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 no proste ale mne nejde iTuns co stim teda robyl ten co si to snim resil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Když klikneš na ten odkaz, vybereš XP a zobrazí se ti návod, jak tu chybu opravit. Pak uděláš restore (Ted ti nejde !?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ano odstranil sem to ipod ide ale mne nejde ked dam restore a vyberem si ten firmware 3.... tak to nejde takze ked to vymazem a spravim restore zase budem mat verziu 2.2.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czn Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mám stejnej problém mám teda ipod touch 3g 8gb a když dám restore tak se extraktuje ten firmware a pak mi to nahlásí ten error 3001 zkoušel jsem to podle toho návodu jak je tad na něj link ale pořád nic neví někdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 tak ja sem to uz spravil..... Ale update na Xpcku ti nepujde zahlasi ti to tu chybu. Tak sem spravil update na segrinem notasu kde ma vistu. Potom ked sem zapojil muj ipod do PC tak stejne ituns nejak nereagoval hlasil ze chce restore tak sem este raz spravil restore tak potom uz to islo nevim cim ale potom uz sa ten ituns rozbehel. No ale ked mas ipod touch 3g to uz mas ten novi fw ne ?? Urcite mas XP na viste alebo 7cke to slape v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czn Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 aha tak to musim udělat u někoho na vistách když to na xp nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trewis
Zdar
Dnes sem si updatel ipod touch 2g na segrinem notasu ma tam vistu a na XP mi to prote neslo. Propojil sem potom Ipod z PC a nejak to proste neeaguje hlasi ze musim dat restore nevite nekdo co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.