marti1 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Lidi to to vážně nikdo nehrajete? Hru mám krátce a nemám bohužel tolik času , ale docela se mi líbí, příšerky jsou povedené , i jsem se jendou připojil na internet, ale někdo kdo měl svou postavu už na 12.stupni, ja asi na 3. mě smetl za pár vteřin:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingsteRko Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 bez kamery túto hru asi nemôžem hrať, alebo áno ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 bez kamery túto hru asi nemôžem hrať, alebo áno ? :) Asi tě zklamu nemůžeš.... :lol: kde by jsi asi viděl ty monstra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Hru mám krátce a nemám bohužel tolik času , ale docela se mi líbí, příšerky jsou povedené , i jsem se jendou připojil na internet, ale někdo kdo měl svou postavu už na 12.stupni, ja asi na 3. mě smetl za pár vteřin:cheesygrin: No to by jsme mohli dát někdy fajt :D mám max 5. lvl ale zkusil bych to po netu, taky na to ted nemám moc čas spíše dávám přednost MS: Artcic Edge a dohrávám Resistance, ale pak bych se do toho rád pustil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 moc nad touhle hrou premyslim ale mam par otazecek: de kamera pouzivat pres skype ? ofc psp skype myslim planujou se nejake nove hry na psp s pouzitim kamery ? je hodne viditelnej rozdil mezi normal psp kamerou a invizimals kamerou ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Kamera na skype slouží asi jen jako mikrofon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 a nemáte to náhodou ke stažení :D :D :D na torrentu to jede rychlostí blesku a z uloz.to mi to stáhlo 99.9% pak se to seklo a najednou to melo 24kb xD tak sem je poslal nekam :D tak budu vděčnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 moc nad touhle hrou premyslim ale mam par otazecek:de kamera pouzivat pres skype ? ofc psp skype myslim planujou se nejake nove hry na psp s pouzitim kamery ? je hodne viditelnej rozdil mezi normal psp kamerou a invizimals kamerou ? :) Zkoušel jsem, nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 tak už mam download : http://console-forum.net/showthread.php?p=795799#post795799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.