fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 rozhodl jsem se založit topic ohledně kličovych Quest v Gathering Hall a Village Quest tento topic vam napovi jake Questy mate splnit pro odemčeni Urgent Questu do dalšiho HR :psp: ----------------------------------------------------------------------------------------------- Gathering Quest odemčeni Urqent Questu a postup na dalši HR nebo GHR :psp: HR1-HR3 = Low Rank kličove Questy z HR1 do HR2 #04 - Giadrome #15 - Cephadrome #16 - Diamyo Hermitaur #22 - Congala Urgent Quest : Blangonga kličove Questy z HR2 do HR3 #09 - Plesioth #13 - 20 x Hermitaur #15 - Shogun Cenataur #17 - 20 x Bullfango #19 - Iodrome Urgent Quest : Tigrex kličove Questy z HR3 do HR4 #03 - Diablos #05 - Gravios #07 - Rathalos #09 - Rathian Urgent Quest : Shen Gaoren HR4-HR6 = High Rank kličove Questy z HR4 do HR5 #08 - 2 x Gendrome #10 - 2 x Daimyo Hermitaur #11 - Yian Kutku and Blue Yian Kutku #12 - Congala Urgent Quest : Azure Lao-Shan Lung stači repel kličove Questy z HR5 do HR6 #04 - 2 x Blangonga #07 - Red Khezu #12 - Green Plesioth #16 - Rathalos #18 - Basarios Urgent Quest : 2 x Tigrex kličove Questy z HR6 do HR7 #06 - Black Diablos #10 - Black Gravios #12 - Azure Rathalos and Pink Rathian #14 - Silver Rathalos #15 - Gold Rathian nyni vas budou čekat 3x Urgent Questy po splneni techto urgentu se vam otevre G-rank Urgent Quest #1 : Shen Gaoren - stači REPEL Urgent Quest #2 : Akantor Urgent Quest #3 : 2 x Hypnok HR7-HR9 = G-Rank kličove Questy z HR7 do HR8 #12 - Purple Daimyo Hermitaur #14 - Khezu #17 - Plesioth #20 - Green Congala #23 - 2 x Purple Gypceros Urgent Quest : Naruga Karuga kličove Questy z HR8 do HR9 #06 - Volganos #11 - Shogun Cenataur and Red Shogun Cenataur #13 - Rathalos #15 - Rathian #21 - Brown Blangonga Urgent Quest : Yamatsukami HR9 kličove Questy #01 - Tigrex #05 - 2 x Black Diablos #06 - Gravios #09 - Silver Rathalos #10 - Gold Rathian #21 - Shen Gaoren Urgent Quest Ucambulas!!!! Village Quest odemčeni Urgent Questu a postup do na dalši HVĚZDU 1-6 hvězd = low rank 7-9 hvězd = high rank 1.hvězda #03 - 5 x Giaprey #04 - Deliver 3 Popo Tongues #05 - 3 x Blongo Urgent Quest : Giadrome 2.hvezda #05 - Bulldrome #10 - Yian Kutku #11 - Congala #17 - Deliver 3 Piscine Livers Urgent Quest : Khezu 3.hvězda #05 - 10 x Blango #10 - Daimyo Hermitaur #13 - Gypceros #18 - Deliver 10 Special Mushrooms Urgent Quest : Blangonga 4.hvězda #07 - Monoblos #12 - Basarios #13 - Shogun Ceanataur #16 - Deliver 15 Coals Urgent Quest : Tigrex 5.hvězda #04 - Gypceros and Purple Gypceros #06 - Diablos #08 - 2 x Daimyo Hermitaur #11 - Gravios Urgent Quest : Rathalos and Rathian 6.hvězda #03 - Pink Rathian #04 - Diablos and Black Diablos #06 - Azure Rathalos Urgent Quest #1 Shen Gaoren - stači REPEL Urgent Quest #2 Hypnok 7.hvězda #01 - 20 x Bullfango #09 - Basarios #10 - Khezu #12 - Slay Multiple Congalala Urgent Quest : Monoblos and White Monoblos 8.hvězda #02 - 2 x Hypnok #05 - Yian Garuga #10 - Slay Multiple Shogun Ceanataur #11 - Slay Multiple Blangonga Urgent Quest : Naruga Kuruga 9 hvězda #03 - 2 x Tigrex #11 - Silver Rathalos #12 - Gold Rathian #13 - Silver Rathalos and Gold Rathian #14 - Rajang #19 - Shen Gaoren Urgent Quest : Akantor DOUFAM ZE ŽE VAM TENTO TOPIC POMOHL A PŘEJI PŘIJEMNE LOVENI A USPĚCH 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 http://www.reign-of-the-rathalos.com/mhp2g-mhfu/mhfu-urgent-and-unlockable-guide/ tady je to rozepsaný víc a možnost podle vašeho HR a monstra = vybere nejvhodnější zbraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 česky nějaký podobný stránky nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 co to znamená, třeba u azure lao shan lung, jak je tam napsaný staačí REPEL ? co to je REPEL?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 co to znamená, třeba u azure lao shan lung, jak je tam napsaný staačí REPEL ? co to je REPEL?:D ubranis pevnost, nez dojde cas na urcitej pocet %... nemusis ho zabit... ale jestli chces carvit tak ho zabi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 ubranis pevnost, nez dojde cas na urcitej pocet %... nemusis ho zabit... ale jestli chces carvit tak ho zabi... jasný,jasný... to sem si myslel...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 jasný,jasný... to sem si myslel...:D i kdyz lao lunga nezabiješ tak ho muzeš carvit na zadech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 pls poradte zbran a taktiku jak bych zabil Green plesiotha pouzivam na neho great sword Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 pls poradte zbran a taktiku jak bych zabil Green plesiotha pouzivam na neho great sword doporucuju Hammer nebo LS...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 No, zrovna GS mi na Plese nesedí, je to celkem rychlá svině a na charge není moc čas... Spíš něco rychlejšího, LS, SnS, DS...? Hammer taky v pohodě... A s bow nebo H/LBG nic nezkazíš... Z vody vyhánět Sonicem (ale pozor, pak je hned v ragi) Dávat pozor na beamy z vody, běhy (jak se plazí po zemi)... Držet se po straně kde nedává hipchecky (myslim že jeho pravej bok? Teď si nejsem jistej, dlouho jsem nehrál xD) a když ho dává (udělá předtím takovej rozkrok) tak udělat kotoul směrem k ocasu a od něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 kdybych mohl dam sam sobe THX :) už jen gravios a mam urqent na toho ucama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 muze mi pls nekdo rict jak zjistim na jakym sem HR?:bash: mam odblokovany 3 hvezdy u Chiefa a 3 hvezdy v guilde a nvm jak sem na tom popripade kolik kterejch monster musim jeste zabit abych postoupil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 muze mi pls nekdo rict jak zjistim na jakym sem HR?:bash: mam odblokovany 3 hvezdy u Chiefa a 3 hvezdy v guilde a nvm jak sem na tom popripade kolik kterejch monster musim jeste zabit abych postoupil :( START/STATUS seš HR1 :P btw zajímalo by mě, jak jsi zjistil, že zrovna tyhle úkoly jsou potřeba udělat na další urgent? THANKS nefunguje, zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 START/STATUSseš HR1 :P btw zajímalo by mě, jak jsi zjistil, že zrovna tyhle úkoly jsou potřeba udělat na další urgent? dal bych ti thx kdybych nasel to tlacitko :D btw asi to zjistili metodou pokus omyl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 taky by mě zajímalo, jak si zjistil jaký úkoly jsou potřeba udělat... Jinak fakt díky, že si to sem dal, hodně mi to pomáhá a ani jsem nevěděl, že jsou klíčové questy, myslel jsem že vždy musim udělat nějaký počet questů...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 pro všechny THX už funguje :D jinak našel jsem to na jedne strance a preložil z ENG do CZ no a neco sem i přidal sam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 krásný občas se hodí ze začátku stejně dělam první obtížnost clear po pořadě kromě 8 goldenfish to je pěkná sviňárna ale pak třeba V G se to hodí tak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ja to začal pouzivat az od HR7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.