Dupenka Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Jak dneska oslavíte nebo jak už jste oslavily silvestra? Já se možna podívám ven jak to tam tříská ale sám nic házet a pouštět nebudu protože nejsou kove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 vemu si ovar budu parit na ps3 ce zatancuju si (break) a budu na chatboxu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Tenhle rok se nic nebude dít :D Minulý rok jsem to až moc přehnal a chtěl bych si pamatovat aspon jednou silvestr :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 House party! Jak jinak taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 taky dnes to balím. Doma v klidu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Já mam bejt za 8 minut u kámoše, ale nemůžu najít bundu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 House party a pak dorážečka ve městě. Ale s chlastem to budu mírnit, protože z minulého silvestra jsem měl celkem hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 CHLASTAAAAAAAAAAAAAAAT :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 CHLASTAAAAAAAAAAAAAAAT :lol::lol::lol::lol::lol::lol: prase....:?xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Měl jsem být na chatě na horách, nedopadlo to, protože tam prší a není sníh. Tak budu na chatě kousek od města, mám 10 lahváčů, placatku vodky, džuš a flašku portugala. Večír se bude grilovat maso, pak se jde do klubu, domů se vrátím akorát na oběd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 ja du za chvili do hospudky, tam si tukneme, pak pujdeme na namesti na ohnostroj a nakonec ke kamosovi na byt. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 jednopduse se poradne zkalime :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 House party a pak dorážečka ve městě. Ale s chlastem to budu mírnit, protože z minulého silvestra jsem měl celkem hovno... to znám že to s chlastem budu mírnit stejnak to vždycky dopadne jak minule:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Sedím doma s rodičema a se segrou a poslouchám debilní kecy Jiřiny Bohdalové na TV Barrandov. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Sedím doma s rodičema a se segrou a poslouchám debilní kecy Jiřiny Bohdalové na TV Barrandov. :dozey: taky taky:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 trošku zachlastame v parku,já přitáhnu vodárnu,zakouříme,bouchneme nějaký píčoviny a čááááááu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Sedím doma s rodičema a se segrou a poslouchám debilní kecy Jiřiny Bohdalové na TV Barrandov. :dozey: Taky jsem doma akorát zavřenej v pokoji kde musím něco narýsovat do školy a pak asi zkouknu nějaký film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Sedím doma s rodičema a se segrou a poslouchám debilní kecy Jiřiny Bohdalové na TV Barrandov. :dozey: taky taky:lol: tak... taky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 myslím že skoro všichni kdo tu napsali sedí doma u kompa na CF :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 trošku zachlastame v parku,já přitáhnu vodárnu,zakouříme,bouchneme nějaký píčoviny a čááááááu :D vodničku schvaluju jak to vidim tak vykouříme opět tak tři za ten večer ... jako se nam to povedlo v utery ... no nic silvestra opět na chatě s partou známích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Můj nejhorší Silvestr, žádnej plán a válim se u kompu. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 vodničku schvaluju jak to vidim tak vykouříme opět tak tři za ten večer ... jako se nam to povedlo v utery ... no nic silvestra opět na chatě s partou známích to my sme ejdnou dali 7 vodnic za sebou... to potom byl masakr :D... mrtě zkouřený :D...ještě k tomu v místnosti 4x2 metry :D... fakt mazec... už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Hoši bliží se rok 2010 a všichni doma :D Aspon zavzpomínam na minulý silvestr u kterého si pamatují kousíčky :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Můj nejhorší Silvestr, žádnej plán a válim se u kompu. :lol: Nápodomě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Hoši dáme sraz cf. xD Navrhuju Kroměříž xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.