Dupenka Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Kdyby jste měli kdyspozici stroj času o kolik roků zpět by jste se vrátily? Já bych se vrátil asi o 4 roky zpět abych se ku*va něco naučil na té střední bo teď to musím nějak dohánět na tu maturu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Nevrátil bych to, nechtěl bych zažít znovu to co jsem zažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 JA bych se vretil nekolikrat treba o cca 3 tydny kdy sem posral pisemky z matiky a vratil bych se i na ty dalsi pisemky co sem podelal. Pak bych se vratil o cca 2 roky zp5 kdy sem udelal nejvic chyb.. edit: werty on nemyslel ze bys vse musel znovu zazit ale kdyz mas stroj casu muzes se vratit neco napravit a vratit se zas do budoucnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A kdybys měl vagínu, jak často by sis ji myl? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 A kdybys měl vagínu, jak často by sis ji myl? :dozey: furt :cheesygrin: nechcu vracet nic...bych pak neměl žádné problémy a to fakt není ono :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Vsechno je k necemu dobry nevracel bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Ja bych nevracel radsi nic. Videl jsem totiz film Osudovy dotek (Butterfly Effect) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Ja bych nevracel radsi nic. Videl jsem totiz film Osudovy dotek (Butterfly Effect) ... já jsem myslel jako že by se tím cestovánm nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Podival bych se do praveku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Já bych se vrátil do doby před tím, než sem kliknul na tohle téma :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Kdybych se mohl vrátit tak chci bydlet v Práglu! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Dupenka Ty by jsi ho mel pouzit a vrátit se pred tu dobu, kdy jsi založil toto téma :). (kéžby to šlo) Já bych nic nevracel, ale zato do budouvnosti bych se rád koukl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Vrátil bych se do 6 let a v 15 bych se přihlásil na VŠ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ja byh to vratil o rok nebo dva, abych mohl napravit chyby co jsem udelal a budoucnost me nejak moc nezajima, kdybych tam sel tak kvuli prachum jako v Navratu do Budoucnosti II :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 vratil bych se o hodinu a zabranil ti zalozit takovej dementni thread_! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 proc tohle tak hrotite? kdyby jsem mel spamovat vzdycky kdyz vidim nejaky demetni topic tak bych se asi upsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 asi bych si vzal dnesni elektroniku vzal ji do minulyho stoleti a byl bych kralem se vsim majetkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 asi bych si vzal dnesni elektroniku vzal ji do minulyho stoleti a byl bych kralem se vsim majetkem :D no a zmena budoucnosti :D vid:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 nemyslim si ze by to byl az tak dementni topic , spis me cim dal tim vic udivuje kde se to v lidech bere ze na foru o konzolich zakladej topicy mimo misu ( cili ne o konzolich) ... :D ostatni fora moc nesleduju tak nevim jak to na nich je , ale je to takovy divny ze to nekoho napadne ... nebo to snad napovida o tom ze lidi maj urcity temata ktery resej jen na netu ? uz vim co bych udelal , vratil bych se v case a zrusil internet , cim dal tim vic se presvedcuju o tom ze slouzi jako nastroj devoluce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 nemyslim si ze by to byl az tak dementni topic , spis me cim dal tim vic udivuje kde se to v lidech bere ze na foru o konzolich zakladej topicy mimo misu ( cili ne o konzolich) ... :D ostatni fora moc nesleduju tak nevim jak to na nich je , ale je to takovy divny ze to nekoho napadne ... nebo to snad napovida o tom ze lidi maj urcity temata ktery resej jen na netu ? uz vim co bych udelal , vratil bych se v case a zrusil internet , cim dal tim vic se presvedcuju o tom ze slouzi jako nastroj devoluce ;) Kdyby sis přečetl že je to v sekci ostatní diskuze (pod tím je menším písmem které asi nevidíš:Ostatní diskuze, Které nejsou o konzolích, tak by jsi to možná pochopil.:roll: a nespamuj a ještě k tomu hlouposti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 vratil bych se o hodinu a zabranil ti zalozit takovej dementni thread_! Když se ti to nelíbí tak nespamuj. Nikoho nezajímá tvůj názor, že se ti to nelíbí:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 vrátil bych se v čase zpět a dal ti facku za to že nedáváš at nespamuje když to bylo k tématu a sám tu hodíš double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 k tomu aby jsi mu dal facku se nepotrebujes vratit v case:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jenže double post už udělala a už i peskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 jenže double post už udělala a už i peskoval Máš pravdu v jedné věci a to, že jsem to mohl dát do jednoho příspěvku (zdá se mi že jsi nějaký puntičkář CF se nezkolabuje kvůli jednoho navíc napsaného příspěvku:!:), ale to že tu ti dva spamovali a stěžovali si že je to dementní thread tak ať si to nechají pro sebe a zbytečně tu nepíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.