razziel Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 třeba by to nebyl tk deb**** topic kdyby tady nebyly tak deb**** comenty :D:D:D btw asi bych se vratil o hodinu abych si dal zas tu samou veceri xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ne opravdu nejsem puntíkář, já bych ti neřek ani slovo kdyby jsi nepeskoval ostatní lidi jak jsou spammeři, nebo ot, nebo cokoliv si to tam dělal a sám hend na to neudělal double post :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Kdybych se mohl vrátit v čase tak se vrátím do doby kdy jsem šel do 8mičky a tošku víc se učil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 proc uz do 8? si nedelal primacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Stupidní témata nevytváří jejich zakladatelé, ale stupidní přispívající... Přehodnotil jsem téma a vrátil bych se zpět do 60 let. Narodil bych se jako soused James Camerona, natáčel bych s ním filmy na 16mm a dnes, ač bych byl starý dědek, bych měl možná za sebou pecky jako Titanic, Avatar a válel bych si šunky celý život na Bora Bora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.