kocurstvo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Poradíte mi někdo dobrý a jednoduchý program, který mi z mých PSX her udělá iso, které funguje??? Zkoušel jsem Magic ISO, ale když jsem pak to ISO předělával ve všem možném "ICETEA" atd., tak mi výsledkem byla pouze černá obrazovka... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 nejlíp alcohol 120%...a pak převíst pomocí psx2psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Červen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 nejlíp alcohol 120%...a pak převíst pomocí psx2psp Zkusím, oba mám. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kocurstvo
Poradíte mi někdo dobrý a jednoduchý program, který mi z mých PSX her udělá iso, které funguje??? Zkoušel jsem Magic ISO, ale když jsem pak to ISO předělával ve všem možném "ICETEA" atd., tak mi výsledkem byla pouze černá obrazovka... Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts