Woody_sk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 zdravim, mam mensi problem po spusteni CFW Updater 5.03GEN-C mi nevyhodi moznost ho instalovat len mi nabehne cierna obrazovka s napisom NOW REBOOT PSP in CFW5.03GEN-C a nasledovne sa vypne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sreidlik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 zdravim, mam mensi problem po spusteni CFW Updater 5.03GEN-C mi nevyhodi moznost ho instalovat len mi nabehne cierna obrazovka s napisom NOW REBOOT PSP in CFW5.03GEN-C a nasledovne sa vypne..... lol :roll: to se ti jen restartovalo po tom uz muzes hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 praveže nie, neslo o restart ale o vypnutie...a uz som to vyriesil, stacilo drzat L pri zapinani GENU nahodila sa instalacna obrazovka a GEN som v klude nainstaloval, tak ide do pohody..skusal som na nom tekkena a tie novsie a uplne v pohode mi to slape:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 sreidlik : neprehodil sis na nizkou frekrenci procesoru ? jestli ne tak je to dost divny a zrejmne to bude HW problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Zdar, jaké to má výhody proti ChickHen a CFWEnabler. To musím nahazovat dycky přes PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 výhody jsou, že MHU je stabilnější, a s GEN-C si zahraješ nejnovější hry... Ten program je "blbuvzdornej" takže ho jenom jednou v PC pustíš, a budeš v PSP mít všechno co potřebuješ... BTW ale tohle všechno tam máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 a jak sa to nahazuje vždycky přes pc a když sa ně to nebude líbit možu to smazat a dat si tam chickhen a cfwenabler? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Určitě hodně lidem pomůžeš GOOD WORD :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewmanikOV Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 DEKUJI snad za vsechny lamy,mohl jsi to tu dat drive :) ja jsem se se stim lamal dva dny,ale tento chat ma docela BLBUvzdorne rady schopne lidicky tak to slo samo jeste jednou diky VSEM zainteresovanym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tak sem asi fakt blbej. Už mám za sebou několik flash PSP i GEN a HEN. Vždycky všechno šlo tak jak má.Je pravda že sem vyšel ze cviku ale tohle nechápu.Mám tu slim 3004 FW 5.03 (modrá barva) a když najedu do obrázků tak obrazovka jen zčerná a psp se vypne. Karta je naformátovaná a setting resetovanej. Tak nechápu kde je chyba.Funguje to na všech psp nebo jsou vyjímky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Zkousel jsi jinou pametovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jiná karta nepomáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky1468624696 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nemas zapnutej cudlik pro wifi? ja sem gen nikdy nenahodil pokud tam byl. Mozna jen spatny stesti, ale zkusit to muzes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nic nepomáhá.Už fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak už sem na to přišel. Musím se nejdřív podívat na JPG obrázek pod mhuspeed, pak teprv najedu do mhuspeed a nechám probliknout obrazovku a psp se restartuje.Nevím jestli je to tak v návodu myšleno-jestli jo tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Měl jsem stejnej problém, že se mi PSP vypnulo a nerestartovalo. Nakonec se to vyřešilo tím, že jsem při najíždění na obrázky najel tak rychle, že se nestačilo objevit "nápovědní okno" "trojůhelník" a options. pak už to šlo v pohodě. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Ja mam jiny na pocitaci se mi ukazuje ze neodpovida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Ne neni to debily... je to jednodušší než to všechno kopírovat... jenom debil to nepochopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 meto pise zeto taky neodpovida ze to tam v psp neni tak to nechapu tohlento :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ahoj, musím stahnout oba dva soubory? Samotnou aplikaci PSP MhuGen Tool v2 pak stahujte zde (31MB). << STABLE verze - doporučená ke stažení PSP MhuGen Tool v3 formou updatu stahujte zde. (Kompletní balík brzy přibude) Blbá otázka, ale taková jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ne.. Pouze ten prvni, ten druhej je jen update z predchozi verze .. Koukam, ze nekdy je demence tak silna, ze prekona i program proti demenci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Nepopírám, po 4 hodinách bez výsledku si skutečně dementní připadám. Ještě ráno jsme tam měli MHUSpeed v3 s 5.03 genem, ale jaksi se malému podařilo to vymazat a ten 5.03 gen nemůžu najít, tak zkouším toto. Ale výsledek je nulový. Taky když jsem to stáhla, tak tam nebylo žádný exe, tak nevím,co přejmenovat. Asi to pobaví, ale já se fakt nebavím. Asi prcka zabiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 kissman: Tak na ten OFW 5.03 sem udělal ůspěšně,ale mám problém s MhuSpeed ani jedna z variant co uvádíš nejde.PSP mi prostě vypne,vůbec se sám nerestartuje jak by měl.Co dělám teda špatně? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 kissman: Tak na ten OFW 5.03 sem udělal ůspěšně,ale mám problém s MhuSpeed ani jedna z variant co uvádíš nejde.PSP mi prostě vypne,vůbec se sám nerestartuje jak by měl.Co dělám teda špatně? Dík Taky sem měl přesně takoví problém a vyřešil sem to takhle: Musím se nejdřív podívat na JPG obrázek pod mhuspeed, pak teprv najedu do mhuspeed a nechám probliknout obrazovku a psp se restartuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Tak nic a sou tam 3 obrázky,tak sem koukl na ten první,ale furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.