g0.dNb Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Dobrý den, pracují s počítačem pro různé známé pomáhám při instalaci a reinstalaci OS či opravím počítač manuálně.Jestli při opravovaní HW nastane problém a poškodí se HW tak ho od vás odkoupíme či vyměníme.Rozšířily jsme služby Tuning/Modding PC to znamená že vy nám napíšete jak byste chtěli vylepšit vzhledově váš počítač a mi zařídíme zakoupení příslušných komponentů.Cena se odvíjí na ceně komponentů,ale zaručujeme že zaplatíte menší cenu než kdyby jste je vy kupoval v obchodě. Ceník : Pomoc přes internet: Zadarmo - Přes fórum či firemní icq Oprava počítače: Záleží podle závady - Opravíme vám HW či možnost vyměnit Tuning/Modding: Podle vaší představy a vylepšení - Úprava vnějšku a vnitřku skříně jako svítící ventilátory,neonové trubice či průhledný skříně Upozornění: Pište jen PM,počítač vám opravíme a dodáme do dvou dnu Můžeme propůjčit náš počítač než váš opravíme či vylepšíme. Osobní předaní jen v okolí Karviné. Již o svátcích jsem často tady tak místo toho abyste jste se nemuseli namáhat s instalováním software tak to uděláme za vás,jakmile budete mít zájem napište PM a co chcete nainstalovat mi vám zašleme program přes který budeme moct ovládat vaši plochu a mi to za vás nainstalujeme.Nebojte se program kdykoliv můžete vypnout pomocí ALT + F4 takže nebojte se ničeho. Při opravě či vylepšení vám dáváme slevu ale také dostanete papíry kde budete mít kod a když budete mít problém jen zaslat kod a mi se vám hned začneme věnovat. [Moje práce: g0.dNb a mé zájmy,mé služby (podle mé představivosti) TS servery poskytují za credits Slotů bude ke každému serveru 50 až 100 slotů podle credits. Brzy ke stažení OS Linux (open source) upravený na kterém pracují s kamarády,linux byl upravený pro hraní her,je tam vypnuto a smazáno hodně systému které jsou přebytečné takže nemusíte používat žádný game booster.Systémy které jsou vypnuté neškodí nijak pro chod počítače.Ale ještě to je daleko jsme u poloviny teprv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 .:refresh:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 .:Refresh:. Již další zájemce o SIG má někdo zájem o jinou grafickou práci?Abych udělal dnes večer vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 hele měl bych zajem o udělání jednoho avatara jám mám jednu fotku jestli by to šlo potřeboval bych ji upravat přidal jsem si tě do icq(kovy) jestli by jsme se mohli domluvit dam ti za to klidne 500 credits jestli je to malo tak klidně i vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 hele měl bych zajem o udělání jednoho avatara jám mám jednu fotku jestli by to šlo potřeboval bych ji upravat přidal jsem si tě do icq(kovy) jestli by jsme se mohli domluvit dam ti za to klidne 500 credits jestli je to malo tak klidně i vic Spíše to hod na uloz.to či imageshack.us a jakmile večer půjdu na druhý počítač kde mám Photoshop tak potom ti to udělám již si druhý zájemce takže to udělám dnes večer.Jinak odkaz a podrobnosti jak bys to chtěl napiš do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 já to ještě namám vyfocený já na to vůbec nespěchám pak to poslu z imageshack na tvuj PM odkaz jo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 já to ještě namám vyfocený já na to vůbec nespěchám pak to poslu z imageshack na tvuj PM odkaz jo diky Ok kdykoliv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Nějaký další zájemce?Ale budu mít volno až 3.1 na dnešní večer už je dost zájemců kteří chtějí grafickou výpomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.