Nasser Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Nevím, jestli to tu už nebylo,ale myslím, že se to bude hodit. Hledal jsem, jak na Xboxu přehrát HD filmy v .mkv a navíc s titulkama. Potřeba je mít propojený Xbox s PC, ve kterém je nainstalovaný program ps3mediaserver (download zde: http://ps3mediaserver.blogspot.com/. V programu označíte složku, ve které jsou filmy a přes xbox video library se tam už dostanete a spustíte film. Nevýhodou je, že se nelze film posouvat. Přehraje to i filmy s titulkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 na xku .mkv, nespletl jsi se ? Pokud by něco takového fungovalo, tak je to šupa ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasser Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Zkus to. Sice je to dělané pro PS3, ale funguje to i na xku. Ono to vykresluje CPU v PC a do xka jde jen obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Zkus to. Sice je to dělané pro PS3, ale funguje to i na xku. Ono to vykresluje CPU v PC a do xka jde jen obraz. aha, takze hardwarove se to enkoduje pres pc a nikoliv pres xko, no to jsem zrovna nemyslel. To můžu streamovat rovnou pc-tv přes hdmi. Já jsem myslel, že to enkóduje xbox, tak jako třeba .wmv v HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasser Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Ano, je to jak píšeš. Hodí se to, pokud máš PC daleko od TV a chceš se dívat v televizi. Pokud máš sesíťované PC s xkem, tak se může hodit tento program.hodit tento program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Nevím, jestli to tu už nebylo,ale myslím, že se to bude hodit. Hledal jsem, jak na Xboxu přehrát HD filmy v .mkv a navíc s titulkama. Potřeba je mít propojený Xbox s PC, ve kterém je nainstalovaný program ps3mediaserver(download zde: http://ps3mediaserver.blogspot.com/. V programu označíte složku, ve které jsou filmy a přes xbox video library se tam už dostanete a spustíte film. Nevýhodou je, že se nelze film posouvat. Přehraje to i filmy s titulkama. Jak myslíš propojený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasser Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Jak myslíš propojený ? Na síti (přes LAN nebo WiFi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 no já mám třeba 10m hdmi kabel, pc a tv mám na opačné straně pokoje. Chtělo by to přímo nějaký update na .mkv kontejner, ale to se nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Titulky to načte automaticky nebo se tam má něco nastavit? Dííky edit: už vím ( chyba byla mezi počítačem a žídlí ) měl jsem tam špatné titule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasser Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Titulky to načte automaticky nebo se tam má něco nastavit? Dííky Mě to načetlo už automaticky, stačí, když se soubor s videem jmenuje stejně jako titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.