Nanaki Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ptát se teď, kdo dostal ban je IMO docela zbytečné. MS obvykle banuje ve vlnách, které přicházejí ke konci roku. Opravdovou zkouškou ohněm projde LT až po této době, zatím bych to neriskoval (nebo si rovnou chystal peníze na nový Xbox). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No uvidíme:-) Zatím super.... A když jednou přijde banan, co se da dělat:-D Asi bych konzoli rozmlatil a měl bych dostat jinou... Kromě klasický záruky sem si ho na 3 roky pojistil.... Takže i když si ho rozsekám vlastní vinou daji mi nový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 na zabanovanou konzoli se se zaruka nevztahuje :) takze ho muzes mit pojistenej treba 10x ale jak dostane ban tak nedostanes ani box ani korunu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No, na to že ti vypadne z okna (nebo jiný poškození vlastní vinou) taky záruka neplatí a pojistka jo.... A pochybuju, že když ho pak s banem nechtěně upustim ze schodů bude se v tom někdo babrat... Ta pojistka jde mimo microsoft! Ale nevim to 100%.... Doufám že to tak je.. Má s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Zajimavy napad :) Zajimalo by me kolik te bude stat mesicne ta pojistka jakoby na blbost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 V E.W. to nabízejí ke dražším věcem který tam kupuješ....... A to na 2, nebo 3 roky! Když sem tam kupoval mobil ještě mě neukecali! Ale s konzolí už ano! ! Chlápek mě dostal na to, že taky paří a že každý půl rok má vymačkaný tlačítka na ovladači, tudíž mu za starý dávají každejch 6 měsíců nový! Přeci jen za 3 roky jich pár opotřebuješ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 wow tak to je slusny. Co to pojisteni navic stalo? Problem bude v tom, ze by si xko musel nejak znicit, treba ten letecky den ze schodu, atd. Pokud by jsi ho ale posilal na reklamaci kdyby te potkal napr. RROD a mel by si BAN, nemas na zaruku nebou opravu zdarma nejmensi narok. MS se tim nebude ani zaobirat. Pokud ale pojistovna uzna, ze ti napr. vyhorel nebo spadl ze schodu, atd. a nepujde to pres MS, pak je to bomba pokud ti daji jiny novy kus ;) Na druhou stranu proc neeeee, kdyz tomu typkovi meni joypad pouze za promackane tlacitka a to je ultra ptakovina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 jedna vec je co ti reknou kdyz chtej aby sis to u nich pojistil.... a druha vec je kdyz tam prides a budes to chtit "vyreklamovat" ..... nicmene nerikam ze to nefunguje zkusenosti s tim nemam .. urcite se to hodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jo, máš normál pojistnou smlouvu, kde je to vše popsaný.... Ale s tim banem si nejsem úplně jistej! Když dostaneš ban, není to žádna vada... To znamená, že by to chtělo konzoli nějak šikovně rozbít, jak říká Boza aby ti ji nespravovali a rovnou si dostal novou! Na ty tři roky to nestojí ani 2000,- Když tam zavoláš, řeknou ti to přesně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tak jsem další štastnej uživatel iX LT 1.1 na LIVE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 CAUTE mohl by mi nekdo do SOUKROMYCH SPRAV napsat jak se to delal ... mam flashnutou konzoli a chtel bych hrat LIVE napisete mi to nekdo prosim, tak abych to pochopil (pokud to jde) PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Heh, to jsem zvědavej, jak to dlouho vydrží. Nebaví mě si kupovat originálky. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jak má dneska vyjít ten novej dash s podporou usb flash disků,je nějaký riziko,že by se rozjelo banování? ... protože já si jdu zejtra(no vlastně už dneska) pro flashnutej xbox a nechci furt jenom čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 spis by me zajimalo, jak to bude s instalaci na flashnu jesi to bude taky bloknuty nebo jestli to pujde nejak jednoduseji "odbanovat" na tu flashku by to mohlo jit treba bez pajeni nebo ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 hlavně aby nepřidali ještě do updatu detekci xTreme LT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Zkoušel už to někdo s LT nainstalovat? ... já si myslim,že to bude v pohodě,ale raději si počkám až to otestuje někdo jinej,nechci obětovat svoje xko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 nainstaloval jsem to na LT a rychle se odpojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=710723&st=0entry4670622 asi to je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Mě se to dnes odpojilo od live a chtělo to ten novej update....... jinak sem nemohl na live! Tak sem to nechal nainstalovat a pak sem se připojil a zatim vše ok!!!!!!!!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 to je běžná věc, když ti konzole nabídne update dashe, musíš aktualizovat, jinak se nepřipojíš k xlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 romik: jak dlouho už ten LT firmware máš? je to fakt bez problému? nemusím se bát jít na live a hrát? P.S.. myslíte že někdo někdy najde způsob jak odbanovat Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Jasný.... Já hrál dřív pouze offline...... Ale když sem si kupoval nový xko a vyšlo LT, řekl sem si proč to nezkusit.... není co ztratit, max budu hrát opět jen single player, který sem od pořízení live na 90% vypustil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-fish-cz Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ja to updatoval a vse je ok!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 romik: jak dlouho už ten LT firmware máš? je to fakt bez problému? nemusím se bát jít na live a hrát?P.S.. myslíte že někdo někdy najde způsob jak odbanovat Live? cca 2-3 měsíce odbanovat live nelze, jen pomocí druhé konzole, ale to bych sem vůbec netahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 můžu potvrdit,live i po updatu šlape jak švýcarský hodinky,tak se nebojte updatovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.