Radim.92 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Zdravím Vás všechny ! Chtěl jsem se zptat jestli někdo nevíte jak vyřešit tento problém: Mě občas jak zapnu Noťas tak se mi seká zvuk, obraz prostě všechno! Tak jako by se to žvíkalo! Dělá to tak asi 10 vteřin. Pak to nachvíli přestane a za zruba 5 minut znova nevíte co stím můžu mít ???:idea::idea: Předem děkuji za odpověď! S pozdravem Radim.92 :!::!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 reklamace? :) a chtelo by to i uvest, co je to za nb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 spis se ti tam kouse nejaky soft zkus nove ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Kdyz se ti to bude kousak, tak zapni taskmanager a podivej se, co ti tam vytezuje CPU nebo RAM a budes mit hned jasno. Pokud to nepomuze, tak nejlehci rada je reinstall Windows, pripadne uvest BIOS do tovarniho nastaveni a pokud to stale bude delat hovadiny, tak to asi bude HW chyba - nic vic se zatim diagnostikovat, dle toho, co jsi uvedl, neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Někdy to může dělat software dodávaný s notebookem je to samá utilita a pak to dělá bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radim.92
Zdravím Vás všechny !
Chtěl jsem se zptat jestli někdo nevíte jak vyřešit tento problém:
Mě občas jak zapnu Noťas tak se mi seká zvuk, obraz prostě všechno! Tak jako by se to žvíkalo!
Dělá to tak asi 10 vteřin. Pak to nachvíli přestane a za zruba 5 minut znova nevíte co stím můžu mít ???:idea::idea:
Předem děkuji za odpověď!
S pozdravem Radim.92 :!::!::!::!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.