Radim.92 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Zdravím Vás všechny ! Chtěl jsem se zptat jestli někdo nevíte jak vyřešit tento problém: Mě občas jak zapnu Noťas tak se mi seká zvuk, obraz prostě všechno! Tak jako by se to žvíkalo! Dělá to tak asi 10 vteřin. Pak to nachvíli přestane a za zruba 5 minut znova nevíte co stím můžu mít ???:idea::idea: Předem děkuji za odpověď! S pozdravem Radim.92 :!::!::!::!: Citovat
0 adis002 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 reklamace? :) a chtelo by to i uvest, co je to za nb :) Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 spis se ti tam kouse nejaky soft zkus nove ovladace Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Kdyz se ti to bude kousak, tak zapni taskmanager a podivej se, co ti tam vytezuje CPU nebo RAM a budes mit hned jasno. Pokud to nepomuze, tak nejlehci rada je reinstall Windows, pripadne uvest BIOS do tovarniho nastaveni a pokud to stale bude delat hovadiny, tak to asi bude HW chyba - nic vic se zatim diagnostikovat, dle toho, co jsi uvedl, neda. Citovat
0 FreeMan Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Někdy to může dělat software dodávaný s notebookem je to samá utilita a pak to dělá bordel. Citovat
Otázka
Radim.92
Zdravím Vás všechny !
Chtěl jsem se zptat jestli někdo nevíte jak vyřešit tento problém:
Mě občas jak zapnu Noťas tak se mi seká zvuk, obraz prostě všechno! Tak jako by se to žvíkalo!
Dělá to tak asi 10 vteřin. Pak to nachvíli přestane a za zruba 5 minut znova nevíte co stím můžu mít ???:idea::idea:
Předem děkuji za odpověď!
S pozdravem Radim.92 :!::!::!::!:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.