PodFuck3r Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 čau chtěl sme se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímhle eshopem : http://krutyhadry.chabou.de/shopware.php a jestli je bezpečné od nich něco kupovat, a jestli to fakt bude za tuhle cenu,docela se bojím,nevypadá to na moc důvěryhodnej obchod.Neprodávaj FAKY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 docela by mě zajímala taky zkušenost s tímto eshopem a ten název Krutyhadry nonono nvm nvm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 docela by mě zajímala taky zkušenost s tímto eshopem a ten název Krutyhadry nonono nvm nvm .... právě že tam maj luxusníceny tak bychsi toho chtěl koupit víc,ale bojím se ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 tvl ja sem chtel akorat zalozit topic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 tvl ja sem chtel akorat zalozit topic xD sem ti ušetřil práci brácho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 tjn dik ja chci ty teplaky oranzovy nebo novy triko od ecka za 400 to je luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 mě se líbí triko vokál s řetězem ,fakt masakr :D asi za 300 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Asi před týdnem jsem jim psala na mail kvůli botám,jestli budou mít na skladu i jinou velikost...Pořád neodepsali,hlavně že mají na webu napsáno "24 hodin denně jsme tu pro vás!" :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ty ceny bych řek že jsou celkem v normálu a ta stránka je vzhledově dobře udělaná, takže by to mohl bejt solidní obchod, ale jeden nikdy neví... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ale furt nemám žádje vyloženě negativní/pozitivní případ :(...takže zatim počkám a ještě nic kupovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Kamos objednal kalhoty za 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ale furt nemám žádje vyloženě negativní/pozitivní případ :(...takže zatim počkám a ještě nic kupovat nebudu Čeho se tak bojíš? :D Že ti místo kalhot pošlou tanga bo co? :D Ten obchod vypadá v poho, taže bych neměl strach... E:// Daxter :dozey: jestli se ti to nelíbí, tak se obleč do černýho jak mrtvola a běž někam mlátit palicí nebo si rovnou podřež žíly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Čeho se tak bojíš? :D Že ti místo kalhot pošlou tanga bo co? :D Ten obchod vypadá v poho, taže bych neměl strach... jn, taky mi přijde seriózní, ale měli by změnit název na teplýhadry xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 nedavno jsem si odtud objednal hardy za 3k takze pak napisu ale asi to neprijde hned! jukniu sem shakk.cz objednas a zitra to mas doma, odobni zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 na shakku sem chtel kalhoty ale to jejich neni zadna znacka a ve skole by byl jen vysmech :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 hmm. to mas blby, u me si to niíkdo nedovoli protoze by dostal na dzku. Ja mam od tamtud Gate a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 na shakku sem chtel kalhoty ale to jejich neni zadna znacka a ve skole by byl jen vysmech :( To jako tvrdíš že pokud nemáš napsáno "ECKO" přes celou prdel a nestály ty kalhoty 2500,- tak nejsi pořádně Gangsta kompatibilní??? Se prober člověče, choď v tom co se líbí tobě, v čem se cítíš svůj a taky sám sebou buď. Je celkem na prd chodit v něčem jen protože se to líbí druhým a je to pořádně štýlo... Hlavně že je to značka, ne? :lol: Se* na ostatní a buď tím kým jsi a kým chceš být ;) Jinak se nebojte toho obchodu, pokud je to na dobírku tak vám prostě hadry pošlou nebo ne, a když nepošlou tak co... Jinak bych to hrotil kdybych poslal na účet 2 hadry předem a pak mi přišlo kulové. A pokud vás ošidí tak není problém nahlásit... Je to přece obchod, musí být registrován na úřadech, mít svoje ičo, dič... a to všechno má. Děláte jako by jste kupovali nějaké pašované hadry od cizího neověřeného člověka. Takže na pohodu. :) Jinak x-tray*: Bude to asi tím, že teď byly 2 týdny svátky, silvestr a nový rok, Vánoce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 To jako tvrdíš že pokud nemáš napsáno "ECKO" přes celou prdel a nestály ty kalhoty 2500,- tak nejsi pořádně Gangsta kompatibilní??? Se prober člověče, choď v tom co se líbí tobě, v čem se cítíš svůj a taky sám sebou buď. Je celkem na prd chodit v něčem jen protože se to líbí druhým a je to pořádně štýlo... Hlavně že je to značka, ne? :lol:Se* na ostatní a buď tím kým jsi a kým chceš být ;) Jinak se nebojte toho obchodu, pokud je to na dobírku tak vám prostě hadry pošlou nebo ne, a když nepošlou tak co... Jinak bych to hrotil kdybych poslal na účet 2 hadry předem a pak mi přišlo kulové. A pokud vás ošidí tak není problém nahlásit... Je to přece obchod, musí být registrován na úřadech, mít svoje ičo, dič... a to všechno má. Děláte jako by jste kupovali nějaké pašované hadry od cizího neověřeného člověka. Takže na pohodu. :) Jinak x-tray*: Bude to asi tím, že teď byly 2 týdny svátky, silvestr a nový rok, Vánoce... presne tak, moje slova. Jediny za co bych se druhym smal je metalistycky kabat az na zem a piersing v nose pres prepazku jak byk jinak mi je celkem jedno co kdo nosi, ale nesmi me napodobovat, to mam pak nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ko.lik myslíte že budou chtít příplatek za poštu? (dobírka? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 refresh?......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 neverim tomu, podle me to budou faky, je to az moc levny imo a navic ten nazev je dost debilni, je to na nemecky domene atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 neverim tomu, podle me to budou faky, je to az moc levny imo a navic ten nazev je dost debilni, je to na nemecky domene atd... neřekl bych kdyby to bylo na vietnamský doméně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak já si počkám na zkučesnoti až to někomu příjde,urcite sem napište díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 JESTE MI ANI NEZASLALI POTRVRZUJICI EMAIL doufam ze poslou, asi jim napisu kde to vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ko.lik myslíte že budou chtít příplatek za poštu? (dobírka? ) dobirka 150 kc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.