Honzajs39 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj. Má někdo z vás zkušenosti s čištěním herních disků v obchodě JRC?? Info: http://jrc.cz/index.php?a=9&id=382 Mám totiž doma pár cédeček a chci to vyzkoušet, ale nevím jak to u nich chodí a jestli pravda co tam píšou. Předem díky za INFO. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 naprosta spokojenost, gta 4 na ps3 byly tam 3 rejhy od hrebíku (muj 1,5 letej braska) po jejich zakroku nejsou vubec patrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Super díky. Potřebuju totiž taky nějáké hry očistit. Def jam icon a Modern warfare 2. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 U mě taky spokojenost. V mechanice v noťasu se mi dost poškrábalo dvko s football managerem 2010. Mělo tolik drobných rýh, že ani skoro nešlo načíst a teď jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.