Em3R Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 A mě by třeba zajímalo když bych teď koupil xko z hrejte tak jestli by to šlo nemáte s tim někdo zkušenosti no to ti nikdo takhle neřekne.. může ale i nemusí být.. Citovat
P4HT Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 S datumem 9.9 budeš mít nehacknutelnou verzi desky. Nějaké takové už jsem řešil a je tam typ 6750 - not hack Takže pro mě jediná možnost je flash mechaniky lite-on jestli to dobře chápu? Citovat
P4HT Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Takže jsem s hrůzou zjistil, že mám datum 27.9.2009. Doufám, že to ale 100% neznamená, že tam je 6750... Nevim no...asi bych raděj počítal s tím že tam je než není. Citovat
PC-maniak Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 tak sem otestoval novej XBR (konzole falcon verze XBR 3a) a vsechny hry bezej uplne suprove oba assassini !! =) venetica.. the saboteur.. vse co mi driv neslo nebo se brutalne sekalo bezi nadherne... tak kdo vahal co je lepsi.. a odrazovalo ho zasekavani nekterych her tak ted uz je to minulost =) Citovat
P4HT Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Tak to je skvělá zpráva pro ty kterým to půjde...tiše závidím :-D Citovat
tomm Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Já teď očekávám doručení xka, verze falcon, nikdy nebyl na live tak snad bude mít ten správný dash a desku :) abych se do toho mohl pustit Citovat
despe1 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Já jsem to taky dneska nacpal do Falcona a Xenona a opravdu to jede PERFEKTNĚ. XBR_1 byla pomalu nehratelná, sem tam něco šlo, ale to co sem chtěl , tak se stim nic nedalo dělat, natož hrát. Takže kdo váhal, tak ať už neváhá. Konečně je to funkční a opravdu se to vyplatí.:thumbup: Citovat
lama37 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Chtěl jsem se zeptat tohle se oběvilo xbox-sky tak to už de použít XBReboot na kernel 8955? XBR_Falcon_and_Zephyr_8955_3a Citovat
klobass Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 takze pokud se downgraduje kernel tak by to melo jit? ^^ to ale asi nepujde ze :) Citovat
Jarisak Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Kdyz sem updatnul dash tak sem asi v haji co ?Jak je to u XBR s bannem? Citovat
trezzor Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Je mozny, ze Xbreboot bude fungovat v budoucnosti i na dashe vetsi nez 8.5 atd atd.??? Chvilku pockaj, pozriem sa do carovnej gule...ale ta sa mi prave rozbila, tak zajdem k vestici a numerologicke. Snad nam pomoze s tvojim problemom. Dufam. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.