Em3R Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 A mě by třeba zajímalo když bych teď koupil xko z hrejte tak jestli by to šlo nemáte s tim někdo zkušenosti no to ti nikdo takhle neřekne.. může ale i nemusí být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 S datumem 9.9 budeš mít nehacknutelnou verzi desky. Nějaké takové už jsem řešil a je tam typ 6750 - not hack Takže pro mě jediná možnost je flash mechaniky lite-on jestli to dobře chápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Takže jsem s hrůzou zjistil, že mám datum 27.9.2009. Doufám, že to ale 100% neznamená, že tam je 6750... Nevim no...asi bych raděj počítal s tím že tam je než není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 tak sem otestoval novej XBR (konzole falcon verze XBR 3a) a vsechny hry bezej uplne suprove oba assassini !! =) venetica.. the saboteur.. vse co mi driv neslo nebo se brutalne sekalo bezi nadherne... tak kdo vahal co je lepsi.. a odrazovalo ho zasekavani nekterych her tak ted uz je to minulost =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tak to je skvělá zpráva pro ty kterým to půjde...tiše závidím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomm Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Já teď očekávám doručení xka, verze falcon, nikdy nebyl na live tak snad bude mít ten správný dash a desku :) abych se do toho mohl pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Já jsem to taky dneska nacpal do Falcona a Xenona a opravdu to jede PERFEKTNĚ. XBR_1 byla pomalu nehratelná, sem tam něco šlo, ale to co sem chtěl , tak se stim nic nedalo dělat, natož hrát. Takže kdo váhal, tak ať už neváhá. Konečně je to funkční a opravdu se to vyplatí.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Chtěl jsem se zeptat tohle se oběvilo xbox-sky tak to už de použít XBReboot na kernel 8955? XBR_Falcon_and_Zephyr_8955_3a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ne to je revize uvnitř XBReboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobass Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 takze pokud se downgraduje kernel tak by to melo jit? ^^ to ale asi nepujde ze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Kdyz sem updatnul dash tak sem asi v haji co ?Jak je to u XBR s bannem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Je mozny, ze Xbreboot bude fungovat v budoucnosti i na dashe vetsi nez 8.5 atd atd.??? Chvilku pockaj, pozriem sa do carovnej gule...ale ta sa mi prave rozbila, tak zajdem k vestici a numerologicke. Snad nam pomoze s tvojim problemom. Dufam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.