Ridick-cz Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 jaj kolik ti je že si tam uklízíš ?? "kazíš nám reputaci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 http://s2.imgupload.cz/img/138167/mk1uj/56847__468x_otaku-ocd-collection-005_0.jpg http://s2.imgupload.cz/img/138168/nO0qJ/56848__468x_otaku-ocd-collection-006_0.jpg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Sem se mají dávat fotky svýho pokoje, né nějaký z Googlu! :roll: Nebo to je snad tvůj pokoj? V tom případě bych se s tim vůbec nechlubil. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 uz to nereste:cheesygrin:jinak takhle vypada muj ukizeny stul to cukroví =D jinak já v pokoji uklízim tak jednou za 14 dní :D te´d mám zrovna pořádejk =D fotku udělám :) až bude neporadek zase :D takže zejtra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 to cukroví =D jinak já v pokoji uklízim tak jednou za 14 dní :D te´d mám zrovna pořádejk =D fotku udělám :) až bude neporadek zase :D takže zejtra :D dobrý no aspon že to máš naplánovaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 to cukroví =D jinak já v pokoji uklízim tak jednou za 14 dní :D te´d mám zrovna pořádejk =D fotku udělám :) až bude neporadek zase :D takže zejtra :D cukrovi uz jsem snedl:) ale taky si uz musim uklidit, vazne to uz nejde tak zitra:D taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Floss Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 tak taky můj stůůl..krom PC v supliku pSp , sloupy,zesilovac ,ekvalizer,saitek commander ,subwoofer yamaha a 14" disky na auto koupil:) zrusil sem 5,1 od logitechu a koupil si 2+1 stereo:) sloupy + woofer yamaha krom zkvalitneni poslechu a nehoraznejch prachu bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Floss Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 To tě musí odfouknout od toho stolu ne? :lol:Omlouvám se za OT, ale v mém pokoji nenajdete ani zrnko prachu natož měsíc staré ponožky :lol: krom skakani hrnku po stole.drnceni skrine a pochodovani pet lahvi je vse OK:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 když mi dáte tak měsíc, tak taky něco "živého" dodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 když mi dáte tak měsíc, tak taky něco "živého" dodám ok ... a kdo překoná Pistacii tak je fakt borec ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ok ... a kdo překoná Pistacii tak je fakt borec ... :lol: tak to abych si zas prestal uklizet :roll: :D ted je tam zas docela cisto :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 tak to abych si zas prestal uklizet :roll: :D ted je tam zas docela cisto :cheesygrin: to jak chceš ... já jen říkám kdo tě překoná = borec ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 zatím to je nic moc, ale vše se časem vylepší.... jinak otevření oné inkriminované nádoby, ve které se nachází to, co bylo kdysi poživatelné, raději neplánuji :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 ja nevedel ze se se vyhlasila soutez o nejvetsi chliv:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 ja nevedel ze se se vyhlasila soutez o nejvetsi chliv:D jj ... tak se přihlaš taky . A to tím , když vyfotíš svůj bordel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 zatím to je nic moc, ale vše se časem vylepší....jinak otevření oné inkriminované nádoby, ve které se nachází to, co bylo kdysi poživatelné, raději neplánuji :chef: čoveče tak na tebe nemam :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 čoveče tak na tebe nemam :bash: :lol: tak vydím že Pistácii asi nepřekoná nikdo ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 zatím to je nic moc, ale vše se časem vylepší....jinak otevření oné inkriminované nádoby, ve které se nachází to, co bylo kdysi poživatelné, raději neplánuji :chef: to je baládka :D krásně ustlaný na ruzných věcech :D uz mi to taky chybi :ziped: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 když mi dáte tejden tak jsem schopnej udělat bordel větší než má pistacie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 když mi dáte tejden tak jsem schopnej udělat bordel větší než má pistacie.... dobře ... tak v v sobotu 23. Ledna 2010 ho upni na imgupload.cz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 tak jo,uvidíte ten bordel to budou talíře apod ...uvidíme jestli dám pistacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 tak jo,uvidíte ten bordel to budou talíře apod ...uvidíme jestli dám pistacii ok ... a já budu porota která řekne kdo z vás bude mít větší bordel ... a udělej tak cca 3-5 fotek. Zahájeno!!! Ale fotky beru pouze do 23. Ledna 2010 20:00 ... pak už je neberu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ^^ Opravdu bych se chtěl nudit jako Ty a mít tvoje starosti... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ^^ Opravdu bych se chtěl nudit jako Ty a mít tvoje starosti... já uploaduju a stahuju ... ale taky to nějakou minutku trvá, tak si skočím i do jiných diskuzí atd. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Rad bych se ucastnil ale to by me mamka asi zabila :D ted tam docela bordel je ale ted si nemuzu dovolit tam neco nechat hnit :D:D tak skoda no :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.