Crashíčeq Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zdarte, mám PSP 3004 PB CFW: 5.03 Gen-C (Full). Všechny hry mi jedou bez problémů, jen NHL 07 a Chili Con Carnage mi nejdou. Při spuštění se objeví vítací obrazovka Playstation Portable a hra spadne. The game could not be started." (80010002)/(80020148) Prostě se objeví některá z těchto chyb. Ostatní hry mi jedou bez problémů. V čem je chyba? Díky za odpověďi. Crashman. Ještě odkaz, koupím 8 GB a větší Memory Stick Pro Duo... http://console-forum.net/showthread.php?t=79173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 NHL 07 nejde na GEN-C myslím ani na GEN-B jediná možnost je downgradnout FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Chili je prej hodně dobrá hra a chtěl bych si ji zahrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tak si nahoď 5.03 GEN-A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Jak již psal kolega nademnou musíš udělat downgrade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Stačí teda nahrát nižší GEN. Ok, jdu to skusit. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 staci najed do recovery menu-advanced-advanced configuration-execute BOOT.BIN in UMD/ISO prepnout mezi enabled a disabled, kazda hra muze fungovat jinak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 staci najed do recovery menu-advanced-advanced configuration-execute BOOT.BIN in UMD/ISO prepnout mezi enabled a disabled, kazda hra muze fungovat jinak.. cus tohle myslis pro gen c?ja jsem to zkousel,ale tohle jsem tam nenasel. Neni tady nekde na foru seznam her,ktery si s gen c nejde zahrat?Abych to nestahoval zbytecne.Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 staci najed do recovery menu-advanced-advanced configuration-execute BOOT.BIN in UMD/ISO prepnout mezi enabled a disabled, kazda hra muze fungovat jinak.. Tohle nefunguje, nevíte jak se dělá downgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Tohle nefunguje, nevíte jak se dělá downgrade? Ja si myslim,ze si proste stahnes Gen B a das ho na pametovku.Pak jak vypnes telefon,tak spustis chickhen a misto gen C spustis gen B.Tak bych to udelal ja,ale asi se na to vykaslu a obejdu se bez wormsů na psp:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo presne tak musis tam nahrat ten slabsi a jak ti to vyjede ta nabidka tak dej downgrade a na to co chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts