Moki Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zdravím, asi každej, kdo má na iPodu / iPhonu WiFi, znáte OpenFeint. Je to aplikace, co se spouští společně s podporovanou hrou (z hlavy MiniGore, Bloons TD, Pocket God nebo Defender Chronicles, je toho samozřejmě víc, +-500) a funguje podobně jako třeba Xbox Live (myslím, nemám s ním zkušenosti) nebo Steam. Můžete si přidat přátele, vyzývat je ke všemu možnýmu a sčítají se vám body za achievementy - ty můžete mezi sebou porovnávat. Protože mi to připadá jako perfektní věcička, řikal jsem si, že by nebylo špatný udělat seznam českých (slovenských ;)) hráčů, ať mám(e) s kým soupeřit :) Můj OpenFeint nick: MokiCzech Hry: Bloons TD, MiniGore, Shaun White Origins, Pocket God, ... --------------- Seznam: MokiCzech DougCzech IChitsugo myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 No super vubec sem nevedel ze neco takoveho je diky moc ! Pral sem si vzdy nake bodovani za uspechy thx ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Vůbec neni za co :) Ještě jsem zapomněl dodat, je tam i chat a pořád se to rozšiřuje :) A pak se ozvi s nickem, přidám si tě :) Jinak nevím, jestli jsem to správně vysvětlil, ale není potřeba to dodatečně stahovat - je to zabudovaný v těch podporovaných hrách a můžete to zapnout i při hraní (jak říkám, kdo zná Steam, je to skoro stejný :)) aniž byste museli tu hru vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ok uz sem si te pridal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doug Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Fájn, díky openfeintu mě to hraní baví 2x víc :D Například achievmenty v MiniGore nebo PocketGod jsou parádní.. Takže neváhejte a přidávejte si mě pod nickem : DougCzech A vy piště vaše nicky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Btw. Jeto hodne zabugovany me se z rope and fly za 5 minut hrani pricetl i achievement za vice nez 8 hodin hrani :D A naopak nektere achievementy mi to nedalo jo a uz mam 607 points za ajchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jo, to je klasika i na PC. Doug ma zase zabiti 1000 000 creepu v Tower Defense i kdyz to pomalu nezapnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jeste by to chtelo vypsat hry co openfeint podporuji. Napr. Pcket god,rope and fly, touch physx, candy stealing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ak ste tam tak si ma pridajte, nick: myschoo viacmenej hram len minigore ak je trocha casu nazvys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.