Stig1468624073 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj mam takovy problem,mam MDA Mivvy One a vubec mi to doma nemuze najit wifi,mam normalne wifi router od Zyxelu a na tom se pripojuju od notebooků po ipody mobily a vse vzdy slo,ale MDA mi to ani nemuze najit.Nevite cim to je?Zkousel jsem to manualne a tomu zas tolik nerozumim takze to neslo :) diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 a ostatní wifiny ti to najde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stig1468624073 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tak nektery v okolí ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 no tak jestli tam jsou ostatni Wifi takje problém v tvojem routeru. ale bohuzel opravdu nevim v cem bymohla bejt chyba na sousedovo Zyxel se se svojim HTC normalne pripojim tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stig1468624073 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Takze nikdo nevi?koukal jsem na to a maji stim problem i jini,to to opravdu nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.