michelito91 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Poraďte mi nekdo kde se dá sehnat nejlevnějc šroubovák na PSP?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 u vietnamců :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tak sroubovak neni zadny specialni ne ? Normal nakym mikrem od ťamiků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pistacie Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ja jsem normalne sel do elektra vzal jsem si psp bez baterky atd. a rekl jsem at mi to rozdelaj a pak jsem si ten sroubovak koupil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 já se díval na netu. stojí to 30Kč + pošta 100Kč takže se to vyplatí kopuit třeba v OBI nebo v običejnym železářství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michelito91
Poraďte mi nekdo kde se dá sehnat nejlevnějc šroubovák na PSP?:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.