Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potřebuju radu od někoho zkušeného (FW)

Molda22

Otázka

Zdravím chlapy,tak po delší době zde opět píšu.Až do teď jsem si v pohodě vystačil s orig FW 2,71 s použitím devHooku a všechny hry mi šlapali jako po másle,videa atd logicky taky.takže bez problému,ale už se čím dál tím více objevují hry,které chtějí minimální FW například 3,03 a výš,tak jsem se rozhodnul, že pujdu do downgradu na 1.5 a nasledně UP na 3,40 OE-A.

Stačí teda použít ten instalátor a řídit se instrukcema?nebo musím v PSP ještě vytvářet nějaké složky nebo tak něco?Musím někde něco nastavovat?

díky za odpoved.

EDIT:no ale jak tady čtu všechny možné příspěvky na foru,tak mi to uplně kazí chut jít na 3.40 OE-A. Plno lidí píše o všemožných problémech pořád na 3.40 OE-A a navíc o problémech které já jsem v životě na 2.71 neměl.To snad nemuže být žádný custom FW spolehlivý tak jako 2.71 orig?

na 2.71 spustím všechno,všechno funguje,vše mam rychle udělané, jediný problém je že postupem času začínají vycházet nové hry které jdou spustit jen na vyšších FW.

plllllllsss poradí někdo co mám udělat?jaký si tam nahrát FW? nepotřebuju žádné blbustky,žádné XMB modovaní nebo co,prostě chci bezproblemově hrat ISA,divat se na filmy a poslouchat hudbu.tot vše z mých požadavku. jaky FW bude nej?jeste jednou díííky tomu kdo mi odpoví a pokusí pomoci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

... pouzij navody

1)http://console-forum.net/showthread.php?t=2000

pokud mas ta082 tak tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=3135

2)pak uz si jen v tutorialech najdi navod na jakej chces fw a je to.. stacio se ridit podle navodu a nic se ti nemuze stat ;)

sry za tenhle coment

////Spojené dva příspěvky.Používej EDIT.Děkuji.Jirka71

Odkaz ke komentáři

• 0

i pokus o pomoc se cení :D takže dík :D ale já vím jak provést DG,jak provést UG, jen vím že na Custom Firmwarech se musí vytvořit nějaké složky game150 atd atd a nevím jestli je ten instalator z 1.5 na 3.40 OE-A udelá sám,nebo je musím udelat ja.

a taky me hlavne zajímalo na jaký custom firmware mám jít,zájímá mě jen hraní ISO her,sledování filmů a poslouchání hudby-nic víc,takže jaký CF bude nej?který jje nejspolehlivější a nejsou s nim nejake problemy,nebo chyby atd

Odkaz ke komentáři

• 0
i pokus o pomoc se cení :D takže dík :D ale já vím jak provést DG,jak provést UG, jen vím že na Custom Firmwarech se musí vytvořit nějaké složky game150 atd atd a nevím jestli je ten instalator z 1.5 na 3.40 OE-A udelá sám,nebo je musím udelat ja.

a taky me hlavne zajímalo na jaký custom firmware mám jít,zájímá mě jen hraní ISO her,sledování filmů a poslouchání hudby-nic víc,takže jaký CF bude nej?který jje nejspolehlivější a nejsou s nim nejake problemy,nebo chyby atd

di na 3.40 oe-a..neměl sem s ním žádný potíže.....a Cf si ty složky udělá sám když naformátuješ kartu :thumbup:

Odkaz ke komentáři

• 0

A ještě jeden dotaz. Musím před Downgradem z 2.71 na 1.50 formátovat kartu? protože v navodu na DG z 2.71 na 1.5 (ta-082) se píše že je třeba hend+dh. já mám v psp henc a hybrid devhook. takže asi budu muset naformátovat kartu,že?a pak tam hodit ten hend pro DG.

Odkaz ke komentáři

• 0
A ještě jeden dotaz. Musím před Downgradem z 2.71 na 1.50 formátovat kartu? protože v navodu na DG z 2.71 na 1.5 (ta-082) se píše že je třeba hend+dh. já mám v psp henc a hybrid devhook. takže asi budu muset naformátovat kartu,že?a pak tam hodit ten hend pro DG.

je to lepší.....ale pokud tam máš ten henc tak to udělej

Odkaz ke komentáři

• 0
jj naformatuj to a sejvy z her si zalohuj do PC ;) at je neztratis

No říkal si sice opak,ale podle tvého podpisu vidím,že si z 3.40 OE-A asi spokojený nebyl. proč by si potom DG zase na 3.30 OE-A? tak v čem je teda problem u 3.40 OE-A? co má za chyby?

Odkaz ke komentáři

• 0
No říkal si sice opak,ale podle tvého podpisu vidím,že si z 3.40 OE-A asi spokojený nebyl. proč by si potom DG zase na 3.30 OE-A? tak v čem je teda problem u 3.40 OE-A? co má za chyby?

no ted sem to jeste DEGNUL :D na 3,03OE-C a zatim nejlepsi firmware.. ;) zatim zadnej problem.. na 3,40OE-A me delali neplechu ISA, ale tady je to v cajku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu