Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dark Nebula : Episode Two


DarkTemplar

Recommended Posts

Veleúspěšná hra Dark Nebula – Episode One bude mít již brzy pokračování ve formě druhé epizody. Studio 1337 tak oznámilo i několik málo podrobností, na které bychom se mohli v dalším díle této hry pro iPhone a iPod Touch těšit.

„We’ve promised our fans to make the second episode much longer than the first one, and we’ve promised ourselves to make it just as fresh and exciting gameplay-wise. By signing up with Outbreak Studios we feel confident that both those promises will be kept. I think it goes without saying that we are extremely pleased with this collaboration.“

Pokud to shrneme, tak nám vývojaři, tedy výše zpovídaný Anders Hejdenberg, slibují druhou epizodu této hry rozhodně delší, než byla první a také, že bude hra plynulejší a svižnější.

Po uvedení první epizody na iTunes Store se z Dark Nebula stal hit, kterému byla však nejvíce vytýkána délka samotné hry. Doufejme, že díky slibům Anderse se již s druhým dílem tohoto hitu nestane totéž a my můžeme tedy jen očekávat, jak se pokračování hry Dark Nebula povede.

Hra by měla být uvedena do iTunes Store počátkem roku 2010.

.................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu