SUITUP! Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Cus lidi chtel sem na neco zeptat.Je vyhodny koupit si iPod i kdyz mam mobil i PSP:psp:??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 A my ti s tím máme poradit...? Snad sám dokážeš zvážit co potřebuješ, a co chceš né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:JOKEMAN:. Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 jsem na tom uplne stejne . mam mobil psp a koupil jsem si ipod touch a psp prodal a jsem nad miru spokojenej.....ale lepsi by byl rovnou iphone no..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Rekl bych to takhle: pokud si chces uzit novej rozmer hratelnosti her(accelometer+mulit touch display) pokud to chces nosit pohodlne v kapse, podle me i kvalitneji sledovat filmy(sice menci display ale fakt pekne zobrazuje i co se tyce jasu) tak di do touche. edit: udelal sem to same co exel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Me osobne prijde touch vice pouzitelnej nez PSPcko. Hlavne kvuli velikosti a pouzitelnosti. Ale zavisi co uprednostnujes. Ale v tomhle si musis poradit sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SUITUP! Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ok tak diky za rady, ja to nako udelam ale spis to PSP teda prodam.Stejne na nem jen koukam na filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doug Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jako je pravda že pokud máš třeba Porta Pro + iPodT/iPhone tak máš nejlepší přenosný audio systém co je momentálně na trhu (podlě mě teda ^.^). PSPčko je fajn na hry na styl PC. Prostě promakanější 3D a grafika. Ale zase sem měl možnost vidět borce co chodil po škole s PSPčkem který sloužilo jako mp3ka, a ten pohled mě stačil :) Od "herního" iPodu čekej to, že si zapneš hru na 5 minut o přestávce ve škole (nebo jako já v hodině), v autobuse a tak. Což ale neznamená že tě taky nepřibije v noci v posteli s jednou hrou do 4 do rána(vlastní zkušenost:) ).No a po cestě domů nahodíš sluchátka a jseš v hudebním ráji. Mobil taky umí hrát, ale ipodu se nevyrovná. Takže PSPčko bych charakterizoval jako "domácí" konzoli & konzoli "na cesty", protože třeba já bych neměl chuť ho vytahovat v metru na 5 minut. Mám iPT 8gb 3.1.2 JB a mám v něm hodně návykovou herní konzoli, špičkovej mp3 přehrávač a obstojnej video přehrávač. .. a nepočítám Wi-Fi a lehkost s jakou se na iP brouzdá po netu, to se PSP může jít zahrabat. Takže pokud máš šanci, tak do něj rozhodně jdi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pančes Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jako je pravda že pokud máš třeba Porta Pro + iPodT/iPhone tak máš nejlepší přenosný audio systém co je momentálně na trhu (podlě mě teda ^.^).PSPčko je fajn na hry na styl PC. Prostě promakanější 3D a grafika. Ale zase sem měl možnost vidět borce co chodil po škole s PSPčkem který sloužilo jako mp3ka, a ten pohled mě stačil :) Od "herního" iPodu čekej to, že si zapneš hru na 5 minut o přestávce ve škole (nebo jako já v hodině), v autobuse a tak. Což ale neznamená že tě taky nepřibije v noci v posteli s jednou hrou do 4 do rána(vlastní zkušenost:) ).No a po cestě domů nahodíš sluchátka a jseš v hudebním ráji. Mobil taky umí hrát, ale ipodu se nevyrovná. Takže PSPčko bych charakterizoval jako "domácí" konzoli & konzoli "na cesty", protože třeba já bych neměl chuť ho vytahovat v metru na 5 minut. Mám iPT 8gb 3.1.2 JB a mám v něm hodně návykovou herní konzoli, špičkovej mp3 přehrávač a obstojnej video přehrávač. .. a nepočítám Wi-Fi a lehkost s jakou se na iP brouzdá po netu, to se PSP může jít zahrabat. Takže pokud máš šanci, tak do něj rozhodně jdi :) jj diky za radu asi do nej teda VLITNU:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no hele já jsem si koupil taky Ipod touch a za měsíc mi přestal bavit tak jsem ho musel prodat. Měl jsem mobil a PSP. Ted mam Iphone a jsem max spokojeny. Doporucoval bych ti koupi Iphonu pokud mas dostatek money Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SUITUP! Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no hele já jsem si koupil taky Ipod touch a za měsíc mi přestal bavit tak jsem ho musel prodat. Měl jsem mobil a PSP. Ted mam Iphone a jsem max spokojeny. Doporucoval bych ti koupi Iphonu pokud mas dostatek money no ja prave dosatek money nemam:cheesygrin: ale stejne spis pudu do iPT, ze na volani strojecek mam:cheesygrin: no nic tak vsem diky za rady pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SUITUP!
Cus lidi chtel sem na neco zeptat.Je vyhodny koupit si iPod i kdyz mam mobil i PSP:psp:???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts