Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mi hra co s tim?

Wind

Otázka

zdravim dneska jsem se zase pekne nasral sel jsem prez cely mesto kvuli jednomu DVD a kdyz jsem to vypalil a dal do xboxu tak jako ze se to nacita a pak vyskoci bili logo xbox 360 a to je vše.

ptám se co s tim?už mi to u NFS:Shift a nakonec sem se na nej vysral jelikoz to zase takova pecka neni ale ted jsem vypaloval fifu 10 a ta mi nejde....:(

co s tim ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
a nebyl by prosim nejakej navod?v podstate o tom nic nevim.

jinak dekuju za rady.

EDIT:no nejspise sem nasel program jak to opatchuju na nizsi Wawe pojede mi to kdyz to opatchuju na Wawe 2?

360WavesPatcher

Dopisoval si....takze ak mas flash 1.4, 1.5, tak patchnutim na wave2 to pojde.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ak mas v konzole nejaky starsi dashboard, tak stiahni

Copy the Update to a USB Flash Drive

If you don't have an Xbox LIVE account or have a slow Internet connection, using a USB flash drive is a good option.

Note: The USB flash drive must use the FAT32 file system.

Update using a USB flash drive:

1. Connect your USB flash drive to a USB port on your computer.
  2. Click here to begin downloading the update folder. Save it as "$SystemUpdate_Fall09_8955.zip" anywhere on your computer.
  3. Unzip the File.
  4. Copy the contents from the unzipped folder onto the root of your flash drive.
  5. Safely remove the flash drive from your computer and plug it into a USB port on your Xbox 360 console. If your console is on, turn it off, then back on. The update program will start automatically.
  6. Select Yes, update now. When you see the new dashboard, you're done.

Odkaz ke komentáři

• 0
dash s timhle nema nic spolecnyho je to wave-m

:cheesygrin: Nevedel som aky wave ma FIFA 10...teraz som to pozrel na nete - ma wave3. Takze na wave3 staci mat dash 2.0.7371.0.

Ak by to bolo wave4, tak uz potrebuje minimalne dash 2.0.8498.0. Ak nahodou by mal starsi 7371, tak je nutne novy dash stiahnut a cez USB si ho updatnut.

Pre istotu som ho upozornil aj na dashboard, pretoze z opatchovanej hry by mu ten dash neupdatovalo! Tak mudre kecy si nechaj pre ineho!!! :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
moudry kecy si mam nechat pro jinyho ale ty tu pises o dashi ktery s jeho problemem nemel nic spolecnyho... priste si nejdriv zjisti co je to za wave pak pis

Tvrdis mi, ze si Fifu 10 patchol na wave2 a ten dash si vedel z hry (DVD) updatovat? To tazko...update ponukne, ale to je tak vsetko. Po patchovani je uz cesta k updatu zmenena! Vidim, ze sa vyznas!

EDIT: Bez prislusneho dashu, ktory ma hra v sebe, by hru nespustil. Co je na tom zle, ked som ho dopredu upozornil na novy dash ak ho nema??? To boli caste otazky na update, ktori hry patchovali! Tak nemudruj!!!

Odkaz ke komentáři

• 0
ale ja ted nemluvim o patchovani ja mluvim o normalni fife wave 3 omg

no vyznam se v tom to je jasny hra ti update nabidne ale pak zase a zase a zase...

lenze on Fifu 10 patchoval na wave2 :cheesygrin: ak by to bola hra s wave4 a mal by dash iba 7371, tak by tu pisal, ze ma problem. Tak som ho na to dopredu upozornil...mas s tym problem??? :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

ty si ho upozornil na to ze muze mit problem kdyz ta hra bude wave 4 ale ta hra byla wave 3 a me rikas ze si mam nechat ty moudry kecy o to de

to je jedno nebudem tu spamovat uz je to uzavreny jemu to jde uz neni co resit tak zatim

Odkaz ke komentáři

• 0
ty si ho upozornil na to ze muze mit problem kdyz ta hra bude wave 4 ale ta hra byla wave 3 a me rikas ze si mam nechat ty moudry kecy o to de

to je jedno nebudem tu spamovat uz je to uzavreny jemu to jde uz neni co resit tak zatim

Napisal som v tom prispevku iba: "Ak mas v konzole nejaky starsi dashboard, tak stiahni..." Akoze s tymto si mal problem? :roll: :cheesygrin: OMG....:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu