Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Je možný udělat update na psp 3000 z OFW 5.03 na 5.50 ? Aby pak šli normál iso hry, s chickhen a nějákým genem, díky za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 nedostanu se totiž s 5.03 na ps store :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 JE MOŽNY ALE NEDĚLEJ TO ! POTOM už by jsi žádné hry nerozjel !!!! EDIT//// a poslední fw aby jses dostal na ps store je 6.20 ne 5.50...Pokud uděláš update rozluč se s hrama z netu a taky homebrew... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ok díky za info ... Neexistuje teda nějákej způsob jak se dostat na ps store s tímto FW ? ... mě to totiž šlo ... normál jsem se tam dostal.. ale asi tak před 2 měsícema nebo tak něják mi tu furt hlásí chybu .. 805F0005 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No oni nám to blokli ale nevím na co potřebuješ ps store je to zbytečný akorát mě štvou ty hry které jsou multiplayer že musím být na ps store lognutej takže si to nezahraju..Kdyžtak klkni na thanks na to tlačítko tam to slouží jako děkuji když ti někdo poradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no právě o to mi jde.. nezahraju si třeba resistance retribution .. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ale tak starší hry ti pojedou určitě se časem dočkáme pravého CFka místo chickhenu... Např medal of honor,fifa,nfs atp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No jako to už by fakt chtělo :-D furt s tím musím sr.t ... a už mě to nebaví .. kdybych mohl tak bych si tehdá pořídil 2000 ... 100% lepší ... ten mikrofon bych už něják přežil .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ale myslím si že je lepší hrát stažený hry než updatnout a nehrát nic krom UMD :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jn nedá se nic dělat... Ale hry od EA se rozjedou i na CFW, mam vyzkoušeno Medal of Honor - Heroes 2 a NFS Shift. zozy: žebrat o thx je ubohost :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetti89 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 nechces vymenit? tvoje 3000 za moje 2000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Když už jste tady... nevíte proč mi nejede NHL 2007 ? .. vždycky to hodí chybu .. hleda jsem asi 100 verzí ani jedna nešla.. zkoušel jsem to na gen b gen c a taky na MHU 3.71. tu hru moc chci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Pokud chceš jen hrát hry, vyzkoušej PSNEnabler plugin - je v tutoriálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ten jsem zkoušel ... nefunguje mi to bohužel ... nelze se tam přihlásit stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Pokud chceš jen hrát hry, vyzkoušej PSNEnabler plugin - je v tutoriálech Tekku to pravě nefunguje nejde se totiž lognout hází to tu chybu.. Connect Nejde o žebrání šlo o poučení nového uživatele zde na fóru který nevěděl že post DĚKUJI je zde brán jako SPAM,jelikož to zde tento uživatel napsal o nějaké tvými slovy "žebrání" nejde,Narozdíl od tebe jsem tady nespamoval pokud by jsi uměl číst tak už jsem dávno ty hry přesně které jsi napsal ty už vyjmenoval takže jde o SPAM protože tato informace byla podána mnou. K tématu na wikipedii najdeš seznam multiplayerových her...každopádně to za psp 2000 neměn Sony totiž blokuje i GEN takže to vydrží vždy chvilku nevím jak je to teď tak mě naukamenujte :lol: EDIT:CONNECT A NECHÁPU JAK JSI MOHL ODZKOUŠET NFS SHIFT KDYŽ TATO VERZE HRY INFRASTRUCTURE MULTIPLAYER NEPODPORUJE :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Hlavne neupgraduj FW5.03 na vyssi,jinak si nahranej!!!!!! Tyhle nove PSP3004 Brite s vyssim FW nez 5.03 a MB TA-088 v3 snad casem nekdo prolomi aby sel nahrat CFW ale prestavam tomu verit....trva to dost dlouho a stale se nic neobjevilo,bud rad ze se ti povedlo sehnat 3k s timto FW a ze chodi hry alespon pod ChickHENem Na PSP Store se vykasli....tady na foru je mraky ISO her ktere ti az na par vyjimek pojedou a nektere jdou i patchnout aby na 5.03 jely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kruspe
Je možný udělat update na psp 3000 z OFW 5.03 na 5.50 ? Aby pak šli normál iso hry, s chickhen a nějákým genem, díky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts