Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

5.03 na 5.50 ? psp 3000

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Pokud chceš jen hrát hry, vyzkoušej PSNEnabler plugin - je v tutoriálech

Tekku to pravě nefunguje nejde se totiž lognout hází to tu chybu..

Connect Nejde o žebrání šlo o poučení nového uživatele zde na fóru který nevěděl že post DĚKUJI je zde brán jako SPAM,jelikož to zde tento uživatel napsal o nějaké tvými slovy "žebrání" nejde,Narozdíl od tebe jsem tady nespamoval pokud by jsi uměl číst tak už jsem dávno ty hry přesně které jsi napsal ty už vyjmenoval takže jde o SPAM protože tato informace byla podána mnou.

K tématu na wikipedii najdeš seznam multiplayerových her...každopádně to za psp 2000 neměn Sony totiž blokuje i GEN takže to vydrží vždy chvilku nevím jak je to teď tak mě naukamenujte :lol:

EDIT:CONNECT A NECHÁPU JAK JSI MOHL ODZKOUŠET NFS SHIFT KDYŽ TATO VERZE HRY INFRASTRUCTURE MULTIPLAYER NEPODPORUJE :lol:

• 0
Odesláno

Hlavne neupgraduj FW5.03 na vyssi,jinak si nahranej!!!!!!

Tyhle nove PSP3004 Brite s vyssim FW nez 5.03 a MB TA-088 v3 snad casem nekdo prolomi aby sel nahrat CFW ale prestavam tomu verit....trva to dost dlouho a stale se nic neobjevilo,bud rad ze se ti povedlo sehnat 3k s timto FW a ze chodi hry alespon pod ChickHENem

Na PSP Store se vykasli....tady na foru je mraky ISO her ktere ti az na par vyjimek pojedou a nektere jdou i patchnout aby na 5.03 jely.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu