david279 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ahoj nemůžu spustit cod 2 psp editon ani age of empires napíše mi to the game could not be started(80020148) fw 5.03 gen-c (full) 3004 poradte dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ahoj nemůžu spustit cod 2 psp editon ani age of empires napíše mi to the game could not be started(80020148) fw 5.03 gen-c (full) 3004 poradte dík A máš ISO/CSO zálohu hry ve složce ISO:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ne to nemám jak to mám udělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ne to nemám jak to mám udělat?? Strč PSP přes USB do kompu (nebo vyndej kartu a strč ji do čtečky) otevři PSPa v něm vytvoř složku ISO a do tý zkopíruj všechny hry :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no udělal sem to ale nefunguje to E: jeět+ mám další prozby ojevili seš tu bulánci dal sem je do game ale taky nefungujou stejný jako cod2 akoraát v zavorce je na konci 002 a další stáhl sem i team fortress a tam mi to píše you must have the registred version to use modifield games nevíte co s tim?? budu rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no udělal sem to ale nefunguje to A ty se divíš, teď koukám do tvého podpisu, že máš Gen A no rychle šupej si ho upgradovat na Gen C (mnoho vylepšení) zde Jo a včem máš ty hry? (ISO nebo CSO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo dík už sem updejtnul jinak ty hry nemám v cso ani v iso sou to prostě něco jako magic homebrew má to eboot a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo dík už sem updejtnul jinak ty hry nemám v cso ani v iso sou to prostě něco jako magic homebrew má to eboot a tak !!!to jsou dema při nejlepším s dopněnejma misema a mapamy!!! !!!zálohy her jsou vždy v rar archívu nebo samostatně ve formátu iso nebo cso!!! Edit:Upgradovat nemusíš, ale doporučuji! Každé ISO/CSO obsahuje: -PSP_GAME (složka) -UDM_DATA.BIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no dyt to bylo v rar archívu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no dyt to bylo v rar archívu dej mi odkaz já se tomu podívám na zoubek :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Dej to do PSP-GAME a mělo by to jet To Vnav - ty o tom nemáš ani páru a ještě tady na něj píšeš červenou že to jsou dema OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Dej to do PSP-GAME a mělo by to jetTo Vnav - ty o tom nemáš ani páru a ještě tady na něj píšeš červenou že to jsou dema OMG Tak sorry já pařím jen přes CSO a ISO nějaký jiný formáty zatím nemám prozkoumaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 to sada: měl sem to v game vše ty hry a hlasí to co sem psal nevíte co s tim btw:ještě vejš v mim postu sem psal o problému s tou teamfortress E: tady máte odkaz odkud sem sosal : http://console-forum.net/showthread.php?t=75996 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hooligan Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 sorry za OT....(takze ty to mas ve formate rar?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no v raru sem to stáh vindal z raru a dal do game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ježiž vnav ty bud radsi zticha...:) Nejsou to dema ale HB hry!:lol: Jinak normálně do složky PSP>GAME a slozku s nazvem hry a v tom musi byt EBOOT atd.... Ale stejně některé HB hry na 5.03 GEN-C nejdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hooligan Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no jedine nemuzu pochopit spravny cislo ti chyby ale je to bud: 80020148 - nepodporovaný typ PRX, hra vyžaduje vyšší verzi firmwaru | tato chyba může nastat také při spouštění některých ISO her z "fake" MemorySticku nebo 8002014C - spouštíte kxploited homebrew na firmwaru, který nepodporuje homebrew snad pochopis v cem chyba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no hlásí mi to s tou osmičkou jinak tohle sem taky našel v infu pro začátečníky mě spíš jde o to jestli s tim nejde něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ježiž vnav ty bud radsi zticha...:) Nejsou to dema ale HB hry!:lol: Jinak normálně do složky PSP>GAME a slozku s nazvem hry a v tom musi byt EBOOT atd.... Ale stejně některé HB hry na 5.03 GEN-C nejdou... No to jsem samozřejmě nevěděl... Mě moc HB nebere, kromě Magic The G. Kdyby napsal rovnou, že jsou to HB, tak bych mu naivně nevysvětloval kam kopírovat ISA a CSA. Nojo a pak mi to došlo s tím odkazem na topic :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 aha takže je to vlastně moje cgyby že :D mno nic de s tim teda něco udělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 aha takže je to vlastně moje cgyby že :D mno nic de s tim teda něco udělat?? 1.Né tak jsem to nemyslel. Blbej jsem já, že jsem to nepoznal podle toho eboot 2.S tím ti já asi už nepomůžu obrať se na zkušenější členy co maj v PSP hafu HB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Hry v ISO mus mít příponu která se používá třeba k vypalování obrazů CD/DVD disků na PC. Tohle by se ti mělo zobrazit při najetí kurzorem na ikonu,máš to tak? EDIT: Koukám že máš na mysli HB-HomeBrew hry a aplikace,takže se poohlídni zde na fóru v Tutorials,nebo zkus HB aplikaci/hru nakopírovat tímto způsobem: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/showpage.php?name=ckd Homebrew (všeobecně) - ms0:/ PSP / GAME / (v Recovery menu je pak nutné nastavit správný kernel pro "Game folder homebrew") Homebrew pro kernel 1.5 - ms0:/ PSP / GAME150 / (pouze na PSP Fat s nainstalovaným 1.5kernel addonem) Homebrew pro kernel 3.xx - ms0:/ PSP / GAME3xx / (xx odpovídá verzi vašeho CFW, např.: CFW 3.80 M33 = GAME380) Homebrew pro kernel 4.xx - ms0:/ PSP / GAME4XX / (XX se již nenahrazuje) Homebrew pro kernel 5.xx - ms0:/ PSP / GAME5XX / (XX se již nenahrazuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 pokud sem správně pochopil tak mám fw 5.03 nakopíroval jsem do složky 5.xx jenže pořád stejnej problém asi bych měl mít v psp kernel a kámoš říkal že ho maj je psp fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bulicek Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jaký máš kernel by jsi měl zjistit v recovery menu.Při zapínání drž R-Tlačítko nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david279
ahoj nemůžu spustit cod 2 psp editon ani age of empires napíše mi to the game could not be started(80020148) fw 5.03 gen-c (full) 3004 poradte dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.