Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

mam problem se hrou , hru v pohodě naistaluju , spustím a odehraju první kapitolu ale jakmile se dostanu k těm sochám a všudej je ohen , po zabití prvního bosse , hra zamrzne a nezbyde mi nic než ji resetovat , ... neměl někdo stejnej problém jo a u jiné hry sem tento problém nezaznamenal ty jeou v pohodě proto vylučuji HW chybu

Odesláno
mam problem se hrou , hru v pohodě naistaluju , spustím a odehraju první kapitolu ale jakmile se dostanu k těm sochám a všudej je ohen , po zabití prvního bosse , hra zamrzne a nezbyde mi nic než ji resetovat , ... neměl někdo stejnej problém jo a u jiné hry sem tento problém nezaznamenal ty jeou v pohodě proto vylučuji HW chybu

Skus to vypálit znova :)

Odesláno
Mozno je v tom nejaka mala softova chyba. Ked znova palit, tak radsej nanovo rozbalovat a tak potom napalit...ale asi malokto si nechava party z hier na pevnom disku.

Ja je seště na HDD mam od to nejde ale divný je že Winrar nehodil žádnou chybu (jinak sem to taky zkošel znova rozbalit a pak teprve smahnout), abc vypsalo jen změnu videa partion (patchoval sem na W3) , ale pořád nic je to začarovanej kruh , už sem j sosnul po druhy a nejede pořadně , poprvé byly chyby v raru , a tedka tohle ... no jěště skusím smazat savy a rozjet to od znova

Odesláno
žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím?

Musíš do 2 vah dát přes ty portály závaží, portál na stěně a portál na vršku váhy. Musíš to ale zkoordinovat tak, aby jsi byl na té pravé nahoře a vyneslo tě to až k okraji dalšího patra. Musíš si to asi vyzkošet, která kombinace jde jako první,ale dá se to poladit.

Odesláno
žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím?

Dam ti malou radu, az zase nebudes vedet, tak zmackni back, vlevo dole se ti objevi nazev mapy/lokace kde se nachazis. Potom najed na youtube a napis Darksiders - "nazev lokace". Vyjedou ti videa s tim samym nazvem + číslo, je to chronologicky číslovany..

Odesláno

mam mensi problem, neda se nejak opakovat urcita lokace??proste restart dany casti, tam kde sem neni ten obchodnik a nemuzu si koupit zdravi a diky tomu mam pocit ze tu pavouci mrchu nedam, hledal sem jestli se neda snizit obtiznost ale to nejde...sem docela v koncich, navic me to pokazdym prohranym souboji hodi o docela kus dopredu a musim dlouze dojit az k ni a mam vzdy jen 3 lebky zdravi coz moc neni....

• 3 weeks later...
Odesláno

tak jsem zatuhl na té pavoučí potvoře Silitha ... podle videjka z youtubu je to jednoduché ale pořád jí mlátím do té palice a nee skočit na strop bych ji pak dostal bombou, to jí rubu třeba 20 minut než mi dojdou životy. přijde mi jako nesmrtelná ... jak jí udolat ?

mám u ní 5 životů + dalších 5 v krystalu a nejsu schopný ji dostat :( to ji mažu i jako démon tak 5x to nikdo nerozchodí ani 2x a ona je pořád ok

• 7 months later...
Odesláno

Zdravim, taky bych mel dotaz, pro info hraju PC verzi. Rovnou zacnu u vrtaku v pousti, vypnete ho , proskocite do vody a kdyz se kouknete na mapu, tak je jedna cesta ven k masozravkam na strope ale na mape je videt jeste slepy cancour a z vody je videt ( na mape zapad) kousek nad vodou vyklenek, kde se toci nejaka zajimava vec podsvicena zelene. Netusite jak se k ni dostat?

Dale v te same lokaci, kdyz projdete pod masozravkama tak na severu je slepy tunel, kde je modra koule na litani a za ni na skale krabice se zdravim a pres obrovskou propast je videt jeste truhla ale tam nedoskocim ani s kridlama. Ovsem je tam litajici zelezna hvezdice s modrou kouli nahore, ktere jsou videt v cele hre. Podle me se musi nejak pouzit nebo neco a da se dostat na secret mista ale nemam paru jak.

Nejake rady?

diky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu