Ungaro Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Tak dohráno, opravdu výborná hra, ty finální questy a fighty jsou grandiózní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gyorgymike Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ahooj mam prosbu potrebuju poradit u tyhle hry... mam uz toho kone a jezdim snim a pak jdu na nejakyho vekyho cerva a newim jak ho znicit muzete mi nekdo poradit prosim vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Neví někdo co mám dělat na tom nádraží když už vodu vypustím a mám tam ty dva vagony??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mam problem se hrou , hru v pohodě naistaluju , spustím a odehraju první kapitolu ale jakmile se dostanu k těm sochám a všudej je ohen , po zabití prvního bosse , hra zamrzne a nezbyde mi nic než ji resetovat , ... neměl někdo stejnej problém jo a u jiné hry sem tento problém nezaznamenal ty jeou v pohodě proto vylučuji HW chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ahooj mam prosbu potrebuju poradit u tyhle hry... mam uz toho kone a jezdim snim a pak jdu na nejakyho vekyho cerva a newim jak ho znicit muzete mi nekdo poradit prosim vas Strielat do papule a druhykrat, ked ma nahubok, tak mecovat na obojok, nahubok spadne a potom zas strielat do papule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Neví někdo co mám dělat na tom nádraží když už vodu vypustím a mám tam ty dva vagony??? musíš ten vyšší vagon dostat na druhou stranu než je, jsou tam ovládací pulty, kterýma si ho přesuneš. Vagon strkej použitím té úderné ruky. Pak na něj vyskočíš a vylezeš po zdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mam problem se hrou , hru v pohodě naistaluju , spustím a odehraju první kapitolu ale jakmile se dostanu k těm sochám a všudej je ohen , po zabití prvního bosse , hra zamrzne a nezbyde mi nic než ji resetovat , ... neměl někdo stejnej problém jo a u jiné hry sem tento problém nezaznamenal ty jeou v pohodě proto vylučuji HW chybu Skus to vypálit znova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Skus to vypálit znova :) to nepomohlo ,ještě mě napadlo rozjet to znova a počkat až zkončí dialog třeba se harpruje s uložením nějak špatně , no uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 to nepomohlo ,ještě mě napadlo rozjet to znova a počkat až zkončí dialog třeba se harpruje s uložením nějak špatně , no uvidim Mozno je v tom nejaka mala softova chyba. Ked znova palit, tak radsej nanovo rozbalovat a tak potom napalit...ale asi malokto si nechava party z hier na pevnom disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Mozno je v tom nejaka mala softova chyba. Ked znova palit, tak radsej nanovo rozbalovat a tak potom napalit...ale asi malokto si nechava party z hier na pevnom disku. Ja je seště na HDD mam od to nejde ale divný je že Winrar nehodil žádnou chybu (jinak sem to taky zkošel znova rozbalit a pak teprve smahnout), abc vypsalo jen změnu videa partion (patchoval sem na W3) , ale pořád nic je to začarovanej kruh , už sem j sosnul po druhy a nejede pořadně , poprvé byly chyby v raru , a tedka tohle ... no jěště skusím smazat savy a rozjet to od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feket Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím? Musíš do 2 vah dát přes ty portály závaží, portál na stěně a portál na vršku váhy. Musíš to ale zkoordinovat tak, aby jsi byl na té pravé nahoře a vyneslo tě to až k okraji dalšího patra. Musíš si to asi vyzkošet, která kombinace jde jako první,ale dá se to poladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím? Dam ti malou radu, az zase nebudes vedet, tak zmackni back, vlevo dole se ti objevi nazev mapy/lokace kde se nachazis. Potom najed na youtube a napis Darksiders - "nazev lokace". Vyjedou ti videa s tim samym nazvem + číslo, je to chronologicky číslovany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Parádní hra , ve stylu God Of War . A malá otázečka pro lidi kteří to doráli , jak je ta hra dlouhá ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Parádní hra , ve stylu God Of War . A malá otázečka pro lidi kteří to doráli , jak je ta hra dlouhá ? :cheesygrin: Mě dohrání na medium zabralo 22 hodin :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Doufam, ze to nekomu pomuze! KOMPLETNI ViDEO NAVOD http://www.videogamesblogger.com/2010/01/12/darksiders-walkthrough-video-guide-xbox-360-ps3.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Ja uz sem u toho abbadona a ten mi pripada hodne tezkej, tak sem to zkousel asi 2x a pak sem to vypnul... Ale zajima me kde vzit ty "legendary veci" a jak nakoupit vsechny skilly, napda me ze to muzu hrat po druhy na nejtezsi z vecma co uz mam nasbirany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ahoj - POTREBUJI PORADIT nejaky figl na ty PORTALY! Jde o to ze me pri tech soubojich s ROBOTEM nikdy nevynesou tak VYSOKO jak na tech videich > je na to nejaky FIGL >>> DEKUJI ZA RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ahoj - POTREBUJI PORADIT nejaky figl na ty PORTALY! Jde o to ze me pri tech soubojich s ROBOTEM nikdy nevynesou tak VYSOKO jak na tech videich > je na to nejaky FIGL >>> DEKUJI ZA RADU Ked ides robit ten teleport, tak tlacidlo drz dlhsie...takto sa vytvori na teleporte vir, ktory ta potom vymrsti do vysky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDman360 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 mam mensi problem, neda se nejak opakovat urcita lokace??proste restart dany casti, tam kde sem neni ten obchodnik a nemuzu si koupit zdravi a diky tomu mam pocit ze tu pavouci mrchu nedam, hledal sem jestli se neda snizit obtiznost ale to nejde...sem docela v koncich, navic me to pokazdym prohranym souboji hodi o docela kus dopredu a musim dlouze dojit az k ni a mam vzdy jen 3 lebky zdravi coz moc neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3ady Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 tak jsem zatuhl na té pavoučí potvoře Silitha ... podle videjka z youtubu je to jednoduché ale pořád jí mlátím do té palice a nee skočit na strop bych ji pak dostal bombou, to jí rubu třeba 20 minut než mi dojdou životy. přijde mi jako nesmrtelná ... jak jí udolat ? mám u ní 5 životů + dalších 5 v krystalu a nejsu schopný ji dostat :( to ji mažu i jako démon tak 5x to nikdo nerozchodí ani 2x a ona je pořád ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa123 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Zdravim, taky bych mel dotaz, pro info hraju PC verzi. Rovnou zacnu u vrtaku v pousti, vypnete ho , proskocite do vody a kdyz se kouknete na mapu, tak je jedna cesta ven k masozravkam na strope ale na mape je videt jeste slepy cancour a z vody je videt ( na mape zapad) kousek nad vodou vyklenek, kde se toci nejaka zajimava vec podsvicena zelene. Netusite jak se k ni dostat? Dale v te same lokaci, kdyz projdete pod masozravkama tak na severu je slepy tunel, kde je modra koule na litani a za ni na skale krabice se zdravim a pres obrovskou propast je videt jeste truhla ale tam nedoskocim ani s kridlama. Ovsem je tam litajici zelezna hvezdice s modrou kouli nahore, ktere jsou videt v cele hre. Podle me se musi nejak pouzit nebo neco a da se dostat na secret mista ale nemam paru jak. Nejake rady? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.