Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Darksiders: Wrath of War

Salazar

Recommended Posts

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mam problem se hrou , hru v pohodě naistaluju , spustím a odehraju první kapitolu ale jakmile se dostanu k těm sochám a všudej je ohen , po zabití prvního bosse , hra zamrzne a nezbyde mi nic než ji resetovat , ... neměl někdo stejnej problém jo a u jiné hry sem tento problém nezaznamenal ty jeou v pohodě proto vylučuji HW chybu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahooj mam prosbu potrebuju poradit u tyhle hry... mam uz toho kone a jezdim snim a pak jdu na nejakyho vekyho cerva a newim jak ho znicit muzete mi nekdo poradit prosim vas

Strielat do papule a druhykrat, ked ma nahubok, tak mecovat na obojok, nahubok spadne a potom zas strielat do papule.

Odkaz ke komentáři

Neví někdo co mám dělat na tom nádraží když už vodu vypustím a mám tam ty dva vagony???

musíš ten vyšší vagon dostat na druhou stranu než je, jsou tam ovládací pulty, kterýma si ho přesuneš. Vagon strkej použitím té úderné ruky. Pak na něj vyskočíš a vylezeš po zdi.

Odkaz ke komentáři

mam problem se hrou , hru v pohodě naistaluju , spustím a odehraju první kapitolu ale jakmile se dostanu k těm sochám a všudej je ohen , po zabití prvního bosse , hra zamrzne a nezbyde mi nic než ji resetovat , ... neměl někdo stejnej problém jo a u jiné hry sem tento problém nezaznamenal ty jeou v pohodě proto vylučuji HW chybu

Skus to vypálit znova :)

Odkaz ke komentáři

to nepomohlo ,ještě mě napadlo rozjet to znova a počkat až zkončí dialog třeba se harpruje s uložením nějak špatně , no uvidim

Mozno je v tom nejaka mala softova chyba. Ked znova palit, tak radsej nanovo rozbalovat a tak potom napalit...ale asi malokto si nechava party z hier na pevnom disku.

Odkaz ke komentáři

Mozno je v tom nejaka mala softova chyba. Ked znova palit, tak radsej nanovo rozbalovat a tak potom napalit...ale asi malokto si nechava party z hier na pevnom disku.

Ja je seště na HDD mam od to nejde ale divný je že Winrar nehodil žádnou chybu (jinak sem to taky zkošel znova rozbalit a pak teprve smahnout), abc vypsalo jen změnu videa partion (patchoval sem na W3) , ale pořád nic je to začarovanej kruh , už sem j sosnul po druhy a nejede pořadně , poprvé byly chyby v raru , a tedka tohle ... no jěště skusím smazat savy a rozjet to od znova

Odkaz ke komentáři

žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím?

Musíš do 2 vah dát přes ty portály závaží, portál na stěně a portál na vršku váhy. Musíš to ale zkoordinovat tak, aby jsi byl na té pravé nahoře a vyneslo tě to až k okraji dalšího patra. Musíš si to asi vyzkošet, která kombinace jde jako první,ale dá se to poladit.

Odkaz ke komentáři

žádost o radu - jsem u takových tří vah na které se přes portály dají přesunout dvě závaží. Co s tím?

Dam ti malou radu, az zase nebudes vedet, tak zmackni back, vlevo dole se ti objevi nazev mapy/lokace kde se nachazis. Potom najed na youtube a napis Darksiders - "nazev lokace". Vyjedou ti videa s tim samym nazvem + číslo, je to chronologicky číslovany..

Odkaz ke komentáři

Ahoj - POTREBUJI PORADIT nejaky figl na ty PORTALY! Jde o to ze me pri tech soubojich s ROBOTEM nikdy nevynesou tak VYSOKO jak na tech videich > je na to nejaky FIGL >>> DEKUJI ZA RADU

Ked ides robit ten teleport, tak tlacidlo drz dlhsie...takto sa vytvori na teleporte vir, ktory ta potom vymrsti do vysky.

Odkaz ke komentáři

mam mensi problem, neda se nejak opakovat urcita lokace??proste restart dany casti, tam kde sem neni ten obchodnik a nemuzu si koupit zdravi a diky tomu mam pocit ze tu pavouci mrchu nedam, hledal sem jestli se neda snizit obtiznost ale to nejde...sem docela v koncich, navic me to pokazdym prohranym souboji hodi o docela kus dopredu a musim dlouze dojit az k ni a mam vzdy jen 3 lebky zdravi coz moc neni....

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

tak jsem zatuhl na té pavoučí potvoře Silitha ... podle videjka z youtubu je to jednoduché ale pořád jí mlátím do té palice a nee skočit na strop bych ji pak dostal bombou, to jí rubu třeba 20 minut než mi dojdou životy. přijde mi jako nesmrtelná ... jak jí udolat ?

mám u ní 5 životů + dalších 5 v krystalu a nejsu schopný ji dostat :( to ji mažu i jako démon tak 5x to nikdo nerozchodí ani 2x a ona je pořád ok

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Zdravim, taky bych mel dotaz, pro info hraju PC verzi. Rovnou zacnu u vrtaku v pousti, vypnete ho , proskocite do vody a kdyz se kouknete na mapu, tak je jedna cesta ven k masozravkam na strope ale na mape je videt jeste slepy cancour a z vody je videt ( na mape zapad) kousek nad vodou vyklenek, kde se toci nejaka zajimava vec podsvicena zelene. Netusite jak se k ni dostat?

Dale v te same lokaci, kdyz projdete pod masozravkama tak na severu je slepy tunel, kde je modra koule na litani a za ni na skale krabice se zdravim a pres obrovskou propast je videt jeste truhla ale tam nedoskocim ani s kridlama. Ovsem je tam litajici zelezna hvezdice s modrou kouli nahore, ktere jsou videt v cele hre. Podle me se musi nejak pouzit nebo neco a da se dostat na secret mista ale nemam paru jak.

Nejake rady?

diky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu